ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Άμπερ Χερντ ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ - Τον κατηγορεί για κακοποίηση

Η Άμπερ Χερντ ζήτησε περιοριστικά μέτρα εναντίον του Τζόνι Ντεπ - Τον κατηγορεί για κακοποίηση
REUTERS/ DANNY MOLOSHOK

Μετά την αγωγή διαζυγίου που κατέθεσε η Άμπερ Χερντ από τον Τζόνι Ντεπ μόλις 15 μήνες μετά το γάμο τους, η 30χρονη ζητά τώρα και περιοριστικά μέτρα εναντίον του, με τον ισχυρισμό ότι ο σταρ την κακοποιούσε.

“Καθ’όλη τη διάρκεια της σχέσης μας, ο Τζόνι με κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά”, αναφέρεται στην δήλωσή της, λέγοντας στη συνέχεια πως είναι ευρέως γνωστό ότι ο Τζόνι έχει ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ.

Η Χερντ προσκόμισε, μάλιστα, στο δικαστήριο φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται να έχει μελανιές στο πρόσωπο, που φέρεται να τις έκανε ο Ντεπ, έπειτα από μια διαμάχη που είχαν.

2016 05 27T215916Z 1656645402 S1BETGNKAEAA RTRMADP 3 PEOPLE JOHNNYDEPP

ΠΗΓΗ: REUTERS

Επιπλέον ζητούσε από το δικαστήριο να αποφανθεί ώστε ο Ντεπ να μείνει μακριά και από το σκύλο της. Δικαστήριο του Λος Άντζελες ενέκρινε τα περιοριστικά μέτρα εναντίον του Ντεπ για τη Χερντ, αλλά όχι και για τον σκύλο. Έτσι, διέταξε τον ηθοποιό να παραμείνει μακριά από την 30χρονη.

Την ίδια ώρα η ίδια διεκδικεί διατροφή από την φημολογούμενη περιουσία των 400 εκατομμυρίων δολαρίων που διαθέτει ο Ντεπ, αλλά ο 52χρονος σταρ δεν σκοπεύει να της δώσει ούτε ένα δολάριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός έδωσε χθες στη δημοσιότητα μέσω του εκπροσώπου του μια δωρική ανακοίνωση για το διαζύγιο, στην οποία αναφέρει ότι θέλει να τελειώνει γρήγορα.

“Δεδομένης της σύντομης διάρκειας αυτού του γάμου και της πιο πρόσφατης και τραγικής απώλειας της μητέρας του, ο Tζόνι δεν θα αναλωθεί σε ψέματα, κουτσομπολιά, παραπληροφόρηση και φήμες για την προσωπική του ζωή. Ας ελπίσουμε ότι, η διάλυση αυτού του σύντομου γάμου θα ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα” αναφέρει σε ανακοίνωση του το περιβάλλον του Τζόνι Ντεπ.

O ίδιος δεν εμφανίστηκε καθόλου δυσαρεστημένος με όσα του συμβαίνουν στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στον Jimmy Kimmel και οι φήμες που θέλουν την Άμπερ Χέρντ να είναι το κόκκινο πανί της οικογένειας του Ντεπ, δεν επιβεβαιώνονται με το φιλικό περιβάλλον του να διαψεύδει τις "αντιμαχίες ανάμεσα στη μητέρα του Ντεπ, Μπέτι Σου Πάλμερ και τη δεύτερη νύφη της".

Διαβάστε επίσης:

O Tζόνι Ντεπ για το απρόσμενο διαζύγιο του: «Να τελειώσει σύντομα»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ