ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλτον Τζον: Αποχαιρέτησε το κοινό της βόρειας Αμερικής με την τελευταία συναυλία του

Έλτον Τζον: Αποχαιρέτησε το κοινό της βόρειας Αμερικής με την τελευταία συναυλία του
ΑP Photo

Σαράντα επτά χρόνια πέρασαν από την πρώτη φορά που ανέβηκε στη σκηνή του σταδίου Ντότζερ στο Λος 'Αντζελες ο Έλτον Τζον.

Στην ίδια σκηνή, αποχαιρέτησε τους 50.000 θεατές επιβεβαιώνοντας ότι είναι η «τελευταία του συναυλία στη Β. Αμερική», σύμφωνα με το AP. «Θέλω να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου γιατί θα είμαι 76 ετών του χρόνου», είπε. «Θέλω να τους βγάλω έξω και δείτε γιατί αποσύρομαι».

Αγκάλιασε και φίλησε το σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις ενώ οι δύο γιοι του, φορώντας μπουφάν που έγραφαν στο πίσω μέρος «Eλτον» χαιρετούσαν χαρούμενα το κοινό. Στη συνέχεια, ο Έλτον Τζον ερμήνευσε το χαρακτηριστικό τραγούδι «Goodbye Yellow Brick Road» που έδωσε το όνομά του στην περιοδεία.

Στη συγκεκριμένη βραδιά στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας του ο σταρ υποδέχθηκε στη σκηνή την Ντούα Λίπα, την Μπράντι Καρλάιλ και την Κίκι Ντι.

Μεταδόθηκε ζωντανά από το Disney+ και ήταν η τελευταία μιας τριήμερης συναυλίας στο στάδιο (και η 103η συναυλία του στο Λος 'Αντζελες, όπως είπε στο κοινό).

Ξεκίνησε τις εμφανίσεις του τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα ολοκληρωθούν στη Σουηδία τον Ιούλιο, αν και έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει τελειώσει μόνο με τις περιοδείες και όχι με τη μουσική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ