ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Αυτοκτόνησε πρωταγωνιστής των Power Rangers

Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ: Αυτοκτόνησε πρωταγωνιστής των Power Rangers
ΑP Photo

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος του πρωταγωνιστή των Power Rangers, Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ, σε ηλικία μόλις 49 ετών και ακόμη μεγαλύτερο σοκ η αποκάλυψη ότι έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του μετά από άγριο καυγά που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του, Τάμι Φρανκ, το προηγούμενο Σάββατο.

Η Τάμι, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό τον Αύγουστο, άρχισε να τσακώνεται με τον Τζέισον αφού οι δύο τους έκαναν check-in σε δύο διαφορετικά δωμάτια ξενοδοχείου στο Τέξας την Παρασκευή, δήλωσαν πηγές της αστυνομίας στο TMZ.

Το εν διαστάσει ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε στο δωμάτιο της Τάμι εκείνο το βράδυ. Η κατάσταση αποκλιμακώθηκε μόνο μετά την παρέμβαση του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Οι δυο τους τα ξαναβρήκαν λίγες ώρες αργότερα, όμως, στη συνέχεια ο Τζέισον κλειδώθηκε στο δωμάτιό του και η Τάμι κάλεσε την αστυνομία για να ελέγξει τον πρώην της γύρω στις 5 το πρωί του Σαββάτου.

Ο θάνατος του ηθοποιού επιβεβαιώθηκε την Κυριακή. Ήταν 49 ετών. Ο Τζέισον έγινε γνωστός από τον ρόλο του Τόμι Όλιβερ, του πράσινου Ρέιντζερ, στο «Mighty Morphin Power Rangers».

Η Τάμι μέσα από το Instagram της θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον εν διαστάσει σύζυγό της, τον οποίο παντρεύτηκε το 2003.

https://www.instagram.com/p/ClQD8hdMVRl


«Η απώλεια της αδελφής ψυχής μου», έγραψε στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών που δημοσίευσε τη Δευτέρα. «Τζέισον, δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εσένα! Είσαι ο κόσμος μου. Ναι, είχαμε τις δυσκολίες μας, όπως κάθε γάμος. Αλλά πριν από μήνες συμφωνήσαμε και οι δύο ότι άξιζε να σωθεί. Βαθιές συζητήσεις, συγχώρεση και από τους δύο μας», συνέχισε. «Είμαι βαθιά χαμένη, πληγωμένη και εντελώς κατεστραμμένη. Έχασα τη μία και μοναδική αληθινή μου αγάπη. Είμαι για πάντα το "Firecracker" μωρό σου, μέχρι να ξαναβρεθούμε μαζί».

Πριν από την Τάμι, με την οποία απέκτησαν μια κόρη τη Τζάνα, ο Φρανκ ήταν παντρεμένος με τη Σόνα Φρανκ από το 1994 μέχρι το διαζύγιό τους το 2001. Οι δυο τους είχαν τρία παιδιά: τους γιους Χάντερ και Τζέικομπ και την κόρη τους Σκάι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ