ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «This Is Me... Now»

Τζένιφερ Λόπεζ: Ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «This Is Me... Now»
H Τζένιφερ Λόπεζ. Photo by Rob Verhorst/WireImage

Μια από τις πλέον δημιουργικές φάσεις της ζωής της φαίνεται ότι διανύει η Τζένιφερ Λόπεζ αφού λίγου μήνες μετά τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τον τίτλο «This Is Me... Now».

Η 53χρονη Λατίνα σταρ, έκανε γνωστή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες στο Instagram προκαλώντας φρενίτιδα στους εκατομμύρια ακολούθους της.

Ειδικότερα πόσταρε μια παλιά της φωτογραφία και μια σημερινή προκειμένου να δείξει την αλλαγή στην εικόνα της.

https://www.instagram.com/p/ClYsm3ajAD0

Πολυτάραχη προσωπική ζωή

Στα γυρίσματα της ταινίας «Blood and Wine» γνώρισε τον Οχάνι Νόα και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Παντρεύτηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 1997, αλλά ύστερα από περίπου έναν χρόνο, τον Ιανουάριο του 1998, πήραν διαζύγιο.

Τον Σεπτέμβριο του 2001 παντρεύτηκε τον χορευτή Κρις Τζαντ, όμως και αυτός ο γάμος είχε άδοξο τέλος, αφού τον Ιούνιο του 2002 χώρισαν. Κατόπιν, συνδέθηκε με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2002 και τελικά χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2003. Τον Ιανουάριο του 2004, ξεκίνησε τη σχέση της με τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι (με τον οποίο γνωρίζονταν ήδη από το 1999) και λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη όπου και ζούσαν.

Τον Νοέμβριο του 2007, το ζευγάρι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της Λόπεζ και στις 22 Φεβρουαρίου 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Έμα Μάριμπελ και Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ. Το ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο του 2011. Από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Αύγουστο του 2016, είχε μια on-off σχέση με τον πρώην χορευτή της, Κάσπερ Σμαρτ. Τον Φεβρουάριο του 2017 ξεκίνησε τη σχέση της με τον πρώην παίκτη του μπέιζμπολ, Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Τον Μάρτιο του 2019 αρραβωνιάστηκαν, αλλά τον Απρίλιο του 2021 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Μετά τον χωρισμό της από τον Ροντρίγκεζ, έγινε γνωστή η επανασύνδεσή της με τον ηθοποιό Μπεν Άφλεκ. Στις 8 Απριλίου 2022, ανακοινώθηκε ο δεύτερος αρραβώνας της Λόπεζ με τον Άφλεκ (20 χρόνια μετά τον πρώτο) και στις 16 Ιουλίου 2022 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ