ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Babylon»: Η Μάργκο Ρόμπι συναντά κινηματογραφικά τον Μπραντ Πιτ σε μια ταινία για την ακολασία

«Babylon»: Η Μάργκο Ρόμπι συναντά κινηματογραφικά τον Μπραντ Πιτ σε μια ταινία για την ακολασία
imdb

Η τρίωρη ταινία «Babylon» του Ντάμιεν Σαζέλ αναμένεται να συζητηθεί όσο λίγες φέτος. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Μάργκο Ρόμπι, η οποία λέει ότι πρόκειται για την πιο τρελή εμπειρία της καριέρας της, ακόμα μεγαλύτερη κι από εκείνη του «Λύκου της Γουόλ Στριτ» του Μάρτιν Σκορσέζε.

«Θυμάμαι ότι ήμουν στα γυρίσματα του “Λύκου της Γουόλ Στριτ” και σκεφτόμουν ότι δεν θα ξαναπαίξω ποτέ ξανά σε μια ταινία τόσο τρελή όσο αυτή. Και μετά έπαιξα στο “Babylon”. Υπάρχει ένας ιλιγγιώδης όγκος ακολασίας σε αυτήν την ταινία. Μια από τις πιο ανησυχητικές, χαοτικές σκηνές που έχω δει ποτέ είναι σε αυτήν την ταινία και περιλαμβάνει μια μάχη με ένα φίδι. Δεν θα σας πω ποιος κερδίζει ή ποιος χάνει αυτόν τον αγώνα, αλλά πιστέψτε με, είναι τρελό», είπε η Ρόμπι στο περιοδικό Empire.

«Το Χόλιγουντ τότε ήταν ένα μέρος όπου, από την πιο διεφθαρμένη ζωώδη συμπεριφορά, προέκυψαν αυτά τα έργα τέχνης που ήταν τόσο όμορφα και σαγηνευτικά. Το Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1920 ήταν πραγματικά ένας βόθρος ακολασίας, ύβρεως και υπερβολής. Προσπαθήσαμε να τα βάλουμε όλα αυτά στην οθόνη», είπε ο Σαζέλ στο περιοδικό.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του «Babylon», πρόκειται για μια ιστορία υπέρμετρης φιλοδοξίας και εξωφρενικής υπερβολής. Η ταινία καταγράφει την άνοδο και την πτώση πολλαπλών χαρακτήρων στη διάρκεια μιας περιόδου αχαλίνωτης παρακμής και ακολασίας στις απαρχές του Χόλιγουντ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Ντιέγκο Κάλβα, Τζιν Σμαρτ, Γιόβαν Αντέπο, Λι Τζουν Λι, Λούκας Χάας.

Το «Babylon» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ