ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ και Μπεν: Θέλουν να «διορθώσουν» μια τεράστια κινηματογραφική τους αποτυχία

Τζένιφερ και Μπεν: Θέλουν να «διορθώσουν» μια τεράστια κινηματογραφική τους αποτυχία
imdb

Αν στο γάμο και τις σχέσεις ισχύει αυτό που λέμε «τι δεν κατάλαβες την πρώτη φορά;», για τη Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ αυτό δείχνει να ισχύει και στον κινηματογράφο εξίσου.

Η Τζέν είπε ότι θα ήθελε να δημιουργήσει μία συνέχεια της ταινίας «Gigli» του 2003, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον «έρωτα της ζωής της» Μπεν Άφλεκ, παρότι θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές αποτυχίες όλων των εποχών.

Στο βίντεο της Vogue «73 Questions» με τον Τζόι Σάμπια, η τραγουδίστρια και ηθοποιός ρωτήθηκε για τους κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς της ρόλους. Κάποια στιγμή, ο Σάμπια τη ρώτησε σε ποιο έργο θα ήθελε να κάνει μία συνέχεια, κι αυτή απάντησε στο «Gigli».

Η Τζένιφερ και ο Μπεν στην πρεμιέρα του «Gigli» το 2003. Εκείνη παραμένει ολόιδια. Εκείνος, πάλι, όχι. @ΑΡ ΡΗΟΤΟ

«Επικρίθηκε!» είπε ο Σάμπια, ο οποίος στη συνέχεια ρώτησε την J.Lo: «Ποιος σε έκανε να γελάς περισσότερο στα γυρίσματα;». «Ο σύζυγός μου, Μπεν», απάντησε η σταρ.

Το «Gigli» είναι μια αμερικανική ρομαντική κωμωδία του 2003 σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μάρτιν Μπρεστ με πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ, Τζένιφερ Λόπεζ, Τζάστιν Μπάρθα, Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν και Λέινι Καζάν.

Παρά το γεγονός ότι η ταινία πολυδιαφημίστηκε κατά τη διάρκεια της παραγωγής (κυρίως επειδή Άφλεκ και Λόπεζ είχαν σχέση εκείνη την εποχή), το «Gigli» ήταν μία κολοσιαία αποτυχία και θεωρείται η χειρότερη ταινία των δύο σταρ.

Ήταν επίσης και εισπρακτική αποτυχία, καθώς εισέπραξε 7,2 εκατομμύρια δολάρια έναντι προϋπολογισμού 75,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ