Λευκός Οίκος: Χαμόγελα, σταρ και υψηλή ραπτική στο δείπνο Μπάιντεν και Μακρόν
Το πρώτο επίσημο δείπνο της Προεδρίας Μπάιντεν προς τιμήν του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, πραγματοποιήθηκε με το προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ να υποδέχεται τους καλεσμένους στην είσοδο του Λευκού Οίκου.
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, φόρεσε μία τουαλέτα off-the-shoulder του οίκου Όσκαρ ντε λα Ρέντα σε μπλε χρώμα με μοτίβο από λουλούδια κεντημένα με πέτρες. Δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση. Ο σχεδιαστής Φερνάντο Γκαρσία δήλωσε στην Washington Post κατά τη διάρκεια του δείπνου ότι «ήταν σημαντικό για εκείνη να νιώθει ο εαυτός της».
Ο οίκος μόδας Oscar de la Renta είναι εδώ και χρόνια αγαπημένος των Πρώτων Κυριών από τη Τζάκι Κένεντι, ως τις Λόρα Μπους, Νάνσι Ρίγκαν και Χίλαρι Κλίντον.
Η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, Μπριζίτ, επέλεξε ένα λευκό μακρύ φόρεμα του οίκου Louis Vuitton με ψηλό λαιμό και σκίσιμο στη μία πλευρά του. Το συνδύασε με ασημένια αξεσουάρ και λευκές γόβες.
Ανάμεσα στους 338 καλεσμένους στο Λευκό Οίκο ήταν η ποιήτρια Άντα Λάιμον, ο κωμικός Στίβεν Κόλμπερτ με τη σύζυγό του, ο Κριστιάν Λουμπουτέν, η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ με τη 17χρονη κόρη της και η εγκυμονούσα Κριστίν Τέιγκεν.
Συνάντηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον με την πρώτη γυναίκα Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι (pic)
11:16
Χίος: «Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα θαλάσσια σύνορά μας» - Τρίτη ημέρα ερευνών στο σημείο της τραγωδίας
11:11
Με μορφή πιθήκων το ζεύγος Ομπάμα σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τραμπ (pic)
11:06
Πάτρα: 24χρονη επιχείρησε να περάσει κοκαΐνη σε κρατούμενο στη φυλακή Αγίου Στεφάνου
10:57