ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ράιαν Τζόνσον θέλει το «Glass Onion» να επιστρέψει στους κινηματογράφους

Ο Ράιαν Τζόνσον θέλει το «Glass Onion» να επιστρέψει στους κινηματογράφους
Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Τζανέλ Μονέ σε στιγμιότυπο της ταινίας «Glass Onion» AP Photo / John Wilson via Netflix

Ο Ράιαν Τζόνσον παίρνει θέση στη συζήτηση γύρω από τη στρατηγική κυκλοφορίας της τελευταίας του ταινίας, «Glass Onion: A Knives Out Mystery».

Ο σκηνοθέτης είπε στο Insider ότι πιέζει για το σίκουελ του «Knives Out» να επιστρέψει στους κινηματογράφους μόλις ξεκινήσει η ροή της ταινίας στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ προβλήθηκε για μία εβδομάδα -η προβολή είχε ξεκινήσει στις 23 Νοεμβρίου- σε περιορισμένο αριθμό κινηματογραφικών αιθουσών στις ΗΠΑ.

«Πιέζω ώστε να μπούμε ξανά σε όποια κινηματογραφική αίθουσα το θέλει», είπε ο Τζόνσον και πρόσθεσε: «Θέλω περισσότεροι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να μπορούν να το παρακολουθήσουν στη μεγάλη οθόνη».

Ο Τζόνσον εξήγησε ότι είναι ακόμα ασαφές εάν οι κινηματογραφικές αλυσίδες θα θέλουν να προβάλουν την ταινία μετά το ντεμπούτο της στο Netflix. «Μόλις ξεκινήσει η προβολή, θα είναι διαθέσιμη και για τους κινηματογράφους και διερευνούμε ποια μορφή μπορεί να πάρει», συνέχισε. «Θα επικοινωνήσω με όσες [κινηματογραφικές αλυσίδες] περισσότερες μπορώ. Αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις των κινηματογράφων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ