O Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ο «Mickey7» στη νέα ταινία του Μπονγκ Τζουν-χο
Ανανεώθηκε:
Μετά τον οσκαρικό θρίαμβο των «Παράσιτων», ο σκηνοθέτης Μπονγκ Τζουν-χο βρίσκεται στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η οποία αποτελεί και την πρώτη του συνεργασία με μεγάλο αμερικάνικο στούντιο.
Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του επερχόμενου μυθιστορήματος του Έντουαρντ Αστον «Mickey7» με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Πάτινσον και Τίλντα Σουίντον.
Η Warner ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 29 Μαρτίου 2024 και κυκλοφόρησε μια πρώτη φωτογραφία του Πάτινσον από αυτήν.
Δεν γνωρίζουμε αρκετά για την ταινία παρά μόνο λίγα λόγια για το βιβλίο του Άστον το οποίο εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου παράγονται κλώνοι για να κάνουν ανεπιθύμητες, δυνητικά επικίνδυνες διαστημικές εργασίες.
Ένας από αυτούς, ο Mickey7, φεύγει σε μια επικίνδυνη αποστολή η οποία πάει στραβά, αλλά εκείνος με κάποιο τρόπο επιζεί, για να επιστρέψει για να ανακαλύψει ότι η αποικία τον έχει ήδη αντικαταστήσει με τον Mickey8. Τώρα ο Mickey7 πρέπει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να σώσει και τη διαστημική αποικία.
Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν και οι Στίβεν Γιούν, Τόνι Κολέτ, Μάρκ Ράφαλο και Ναόμι Άκι. Την παραγωγή έχει αναλάβει το στούντιο του Μπραντ Πιτ, Plan B Entertainment, το Offscreen Inc του Τζουν-χο και το Kate Street Picture Company.
Η Warner κυκλοφόρησε ένα μικρό teaser από την ταινία.
Aνησυχία ΠΟΥ για την «μαύρη βροχή» μετά τις επιθέσεις σε εγκαταστάσεις καυσίμων στο Ιράν
22:30
Θεσσαλονίκη: 27χρονος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε πεζό στην Πολίχνη
22:19
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 1.000.000 ευρώ
22:08
Ιράν: Πύραυλοι και drones θα στοχεύσουν στρατιωτικά πλοία των ΗΠΑ στο Στενό του Ορμούζ
22:07