ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζορτζ Κλούνεϊ: Κλέβει την παράσταση διορθώνοντας το φόρεμα της συζύγου του

Τζορτζ Κλούνεϊ: Κλέβει την παράσταση διορθώνοντας το φόρεμα της συζύγου του
ΑP Photo

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Τζορτζ Κλούνεϊ έκλεψε την παράσταση στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης «Kennedy Center Honors» στην Ουάσιγκτον, όπου βραβεύτηκε, όταν στάθηκε για να βοηθήσει τη σύζυγό του Αμάλ να διορθώσει το φόρεμά της.

Ντυμένη με μια εντυπωσιακή δημιουργία Valentino, η Αμάλ συνδύασε το φόρεμα με ασορτί κάπα, η οποία κάποια στιγμή μπερδεύτηκε στο χαλί. Ο ηθοποιός απαθανατίστηκε να φροντίζει τη σύζυγό του, προκαλώντας ντελίριο στους φωτογράφους και όσους ήταν παρόντες στη σκηνή.

Στην 45η ετήσια εκδήλωση «Kennedy Center Honors» στο υπουργείο Εξωτερικών στην Ουάσινγκτον, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τιμήθηκε για τη συμβολή του στις Τέχνες, μαζί με την τραγουδοποιό Έιμι Γκραντ, τη θρυλική τραγουδίστρια της soul Γκλάντις Νάιτ, την κουβανικής καταγωγής Αμερικανίδα συνθέτρια Τάνια Λεόν και το ιρλανδικό ροκ συγκρότημα U2.

«Μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη στο Κεντάκι, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μια μέρα θα ήμουν αυτός που θα βραβευόμουν», δήλωσε ο ηθοποιός στην τελετή.

«Είναι μεγάλη τιμή να βραβεύομαι με τόσους σημαντικούς καλλιτέχνες. Πρόκειται για μια πραγματικά συναρπαστική έκπληξη για όλη την οικογένεια Κλούνεϊ», πρόσθεσε ο ηθοποιός, οι γονείς του οποίου ήταν επίσης εκεί για να τον στηρίξουν, σύμφωνα με το People.

Η εκδήλωση του Κέντρου Κένεντι, που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια, πραγματοποιείται προς τιμήν καλλιτεχνών από τον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και του κινηματογράφου που τιμώνται για την συνεισφορά τους στον αμερικανικό πολιτισμό. Στην εκδήλωση που παρέθεσε στο Λευκό Οίκο προς τιμήν των πέντε καλλιτεχνών ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν απευθύνθηκε στον καθέναν από αυτούς προσωπικά εξαίροντας το ταλέντο τους και λέγοντας ότι ενσαρκώνουν το πνεύμα της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ