Μουντιάλ 2022: Η μυστική συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς για την Εθνική Αγγλίας
Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έδωσε μια μυστική συναυλία για την ομάδα της Αγγλίας πριν από τον αγώνα των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η ομάδα της Αγγλίας θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, το Σάββατο (10/12) και ο προπονητής Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κανόνισε η ομάδα να συναντήσει έναν ειδικό επισκέπτη για να διατηρήσει τη διάθεσή της ανεβασμένη.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Telegraph, ο Γουίλιαμς έδωσε μία ειδική συναυλία για τους παίκτες και τα μέλη της αγγλικής αποστολής στο Κατάρ.
Ο τραγουδιστής βρίσκεται στο Κατάρ για μία συναυλία στο Doha Golf Club και προηγουμένως υπερασπίστηκε την απόφασή του να παίξει στη χώρα παρά τη στάση που κρατάει για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη μεταχείριση των μεταναστών εργαζομένων που κατασκεύασαν τα στάδια για το τουρνουά.
«Φυσικά, δεν συγχωρώ τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τούτου λεχθέντος, αν δεν συγχωρούμε πουθενά τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τότε θα ήταν η συντομότερη περιοδεία που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος. Δεν θα μπορούσα να παίξω καν στην κουζίνα μου. Όποιος γράφει μηνύματα λέγοντας "όχι στο Κατάρ" το κάνει χρησιμοποιώντας την κινεζική τεχνολογία. Θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μου να μην πάω [στο Κατάρ]. Νομίζω ότι η υποκρισία είναι ότι αν πάρουμε αυτήν την απόφαση για αυτό το μέρος, πρέπει να το εφαρμόσουμε παντού στον κόσμο… Τότε, αν το εφαρμόσουμε στον κόσμο, κανείς δεν μπορεί να πάει πουθενά».
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57
Κολομβία: Το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών σταματά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της χώρας λόγω Τραμπ
23:47
ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
23:37
Σαουδική Αραβία: Έρχονται διαβατήρια... για καμήλες - Στόχος η «οργάνωση των πωλήσεων»
23:25