ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο κόσμος «ντύθηκε»… ροζ: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Barbie

Ο κόσμος «ντύθηκε»… ροζ: Αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Barbie
Στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2023 η Barbie Warner Bros. Pictures

Τον Ιούλιο του 2023, η πολυαναμενόμενη ταινία της Barbie, που περίμεναν με ανυπομονησία οι μικροί και μεγάλοι λάτρεις της, έρχεται με πρωταγωνίστρια την μία και μοναδική Margot Robbie, και στον ρόλο του Ken, τον πολύ γοητευτικός Ryan Gosling.

Το επίσημο trailer της Barbie, δόθηκε στην δημοσιότητα την Παρασκευή (17/12), και πράγματι «Life in plastic is fantastic» όπως λέει και το γνωστό τραγούδι, που μας έρχεται κατευεθείαν στο μυαλό όποτε ακούμε για αυτή την κούκλα.

Το promo διάρκειας 75 δευτερολέπτων, που κυκλοφόρησε από την Warner Bros, δείχνει στους θαυμαστές μια εισαγωγή με πλάνα από την εντυπωσιακή Margot Robbie, στον ρόλο της εμβληματικής κούκλας που άλλαξε το τοπίο για τα παιδικά παιχνίδια.

Το teaser ξεκινά με μια παρωδία του «2001: A Space Odyssey», όπου νεαρά κορίτσια παίζουν ειρηνικά σε μια έρημο με τις κούκλες τους.

«Από την αρχή του χρόνου, από τότε που υπήρξε το πρώτο κοριτσάκι, υπήρχαν κούκλες. Αλλά οι κούκλες ήταν πάντα και για πάντα baby dolls. Μέχρι που …».

Τότε ξαφνικά μία κολοσσιαία Barbie εμφανίζεται στο τοπίο, φορώντας το ριγέ μαγιό που είδαμε για πρώτη φορά το 1959, όταν η Mattel κυκλοφόρησε το παιχνίδι για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια, το promo μετατρέπεται σε γρήγορα αποσπάσματα από τον φωσφορίζοντα ροζ ονειρικό κόσμο της Barbie πριν κλείσει με ένα χορογραφημένο χορευτικό νούμερο, και ο Ryan Gosling κάνει επίσης την εμφάνισή του ως ο φίλος της Barbie, Ken.

Η Barbie αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023, και οι φαν... παραληρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανυπομονώντας να φτάσει εκείνη η μέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ