ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόλιν Φάρελ: «Ήθελα να γίνω ο ένατος σύζυγος της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά δεν τα κατάφερα»

Κόλιν Φάρελ: «Ήθελα να γίνω ο ένατος σύζυγος της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, αλλά δεν τα κατάφερα»
ΑP Photo/ΑP Photo

Μια νέα βιογραφία της Ελίζαμπεθ Τέιλορ αποκαλύπτει μερικά άγνωστα στο ευρύ κοινό ειδύλλιά της, μεταξύ των οποίων και εκείνο με τον Ιρλανδό ηθοποιό Κόλιν Φάρελ.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια το 2009, όταν η Τέιλορ έκανε επέμβαση στην καρδιά και ο Φάρελ ήταν εκεί για τη γέννηση του γιου του.

Μετά την τυχαία συνάντησή τους, ο ηθοποιός, ο οποίος σήμερα είναι 46 ετών, τηλεφώνησε στην ατζέντισσά του και ρώτησε αν μπορούσε να του κανονίσει μια ιδιωτική επίσκεψη στο σπίτι της Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

«Αυτό ιντρίγκαρε την Ελίζαμπεθ», γράφει η Κέιτ Άντερσεν Μπρούερ στη νέα βιογραφία «Elizabeth Taylor: The Grit & Glamour of an Icon», προσθέτοντας: «Η ιρλανδική του προφορά και η φήμη του ως αντικομφορμιστή τής θύμισαν τον αγαπημένο της Ρίτσαρντ (σ.σ. Μπάρτον)».

Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ παντρεύτηκε με τον ουαλικής καταγωγής ηθοποιό Ρίτσαρντ Μπάρτον δύο φορές, από το 1964 έως το 1974 και από το 1975 έως το 1976.

Κατά την πρώτη του επίσκεψη στην έπαυλη της Τέιλορ, ο Φάρελ έφερε μαζί του ένα αντίτυπο με ποιήματα του Γέιτς και της είπε ότι αν ήθελε ποτέ να επιστρέψει και να της διαβάσει ποίηση, θα το έκανε ευχαρίστως.

Στη συνέχεια η Τέιλορ έγραψε στον ηθοποιό: «Τι ευχαρίστηση ήταν να σε γνωρίσω. Και, δόξα τω Θεώ, είσαι πραγματικά ένας αληθινός Κέλτης. Μου θυμίζεις τόσο πολλά καλά πράγματα, τόσο πολλά ευτυχισμένα πράγματα. Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο αληθινός».

«Ερχόταν, ξανά και ξανά, για να της διαβάσει», γράφει η Μπρούερ. «Καθόταν σε μια πολυθρόνα δίπλα στο κρεβάτι της και εκείνη έπαιζε περιστασιακά ηχογραφήσεις του Ρίτσαρντ να διαβάζει ποίηση».

«Και αυτή ήταν η αρχή δύο χρόνων μιας πραγματικά ωραίας σχέσης», είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Κόλιν Φάρελ στο «The Ellen Degeneres Show» το 2013. «Ήταν κατά κάποιον τρόπο -αισθάνομαι στο μυαλό μου, όχι στο δικό της, κάνω προβολή- το τελευταίο είδος ρομαντικής σχέσης που είχα. Η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ».

Οι δύο αστέρες συνέχισαν να έρχονται κοντά για το υπόλοιπο της ζωής της Τέιλορ και αντάλλαξαν πολλά τηλεφωνήματα αργά το βράδυ.

«Την έπαιρνα τηλέφωνο στις δύο τα ξημερώματα, και η νοσοκόμα απαντούσε στο τηλέφωνο και της έλεγα: "Είναι ξύπνια;" Και μιλούσαμε για μισή ώρα, μία ώρα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες».

«Ήταν πολύ ωραία. Τη λάτρευα», συνέχισε ο Ιρλανδός ηθοποιός μιλώντας για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. «Ήταν μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Ήθελα να γίνω ο σύζυγος νούμερο εννέα, αλλά δεν προχώρησε, δεν τα κατάφερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ