ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τομ Κρουζ μάς ευχαριστεί ξανά που είδαμε το Top Gun: Maverick - Πέφτοντας από ένα αεροπλάνο

Ο Τομ Κρουζ μάς ευχαριστεί ξανά που είδαμε το Top Gun: Maverick - Πέφτοντας από ένα αεροπλάνο
youtube

Ο Τομ Κρουζ ήθελε κάτι να μας πει και βέβαια δεν θα μπορούσε να το κάνει με συμβατικό τρόπο, σαν adrenalin junkie που είναι.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Mission Impossible: Dead Reckoning» στη Νότια Αφρική, ο Κρουζ έπεσε από ένα αεροπλάνο μιλώντας ταυτόχρονα στους θαυμαστές του για να τους ευχαριστήσει για μια υπέροχη κινηματογραφική χρονιά, σε ένα βίντεο το οποίο προβλήθηκε στο αμερικάνικο δίκτυο του CBS στο διάλλειμα του NFL.

Στο βίντεο αυτό, που διαρκεί μόλις ενάμιση λεπτό, βλέπουμε τον Κρουζ να μιλάει για το «Top Gun: Maverick» και την υποστήριξη που έδωσε το κοινό στην ταινία πηγαίνοντας σινεμά και κάνοντάς τη μια από τις πιο εισπρακτικά επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς.

Καθώς έφτανε όλο και πιο κοντά στο έδαφος ο Κρουζ είπε «μου τελειώνει το υψόμετρο, οπότε πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά. Πρέπει να τραβήξουμε αυτό το πλάνο. Να έχετε όλοι ασφαλείς και χαρούμενες διακοπές, θα σας δούμε στον κινηματογράφο».

Το «Top Gun: Maverick» ολοκλήρωσε την πορεία του στο box office, λίγο πριν κάνει την πρεμιέρα του στις 22 Δεκεμβρίου στο Paramount+, κερδίζοντας 718 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και έφτασε τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ