ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Netflix: Τίτλοι τέλους για το «1899» - Οι φαν δεν θα μάθουν ποτέ το φινάλε της σειράς

Netflix: Τίτλοι τέλους για το «1899» - Οι φαν δεν θα μάθουν ποτέ το φινάλε της σειράς
Το ξαφνικό κόψιμο του 1899 προκάλεσε δυσαρέσκεια και αντιδράσεις από τους φαν της γερμανικής σειράς

Τίτλοι τέλους πέφτουν στην - κατά τα άλλα- επιτυχημένη σειρά του Netflix «1899», καθώς δεν θα ολοκληρωθεί η δεύτερη σεζόν.

Το ξαφνικό κόψιμο του 1899 προκάλεσε δυσαρέσκεια και αντιδράσεις από τους φαν της γερμανικής σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φινάλε της πρώτης σεζόν αφήνει τους θεατές με ένα ερωτηματικό και την υπόσχεση για επόμενο κύκλο.

Η σειρά των δημιουργών του Dark, Baran Bo Odar και Jantje Friese είχε σκαρφαλώσει στις πρώτες θέσεις του Top 10 σε αρκετές χώρες του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Τη δυσάρεστη είδηση για το κόψιμο της σειράς έκανε γνωστή ο Baran Bo Odar με ανάρτησή του στο Instagram.

«Με βαριά καρδιά πρέπει να σας πούμε ότι το 1899 δεν θα ανανεωθεί. Θα μας άρεσε να τελειώσουμε αυτό το απίστευτο ταξίδι με μια δεύτερη και τρίτη σεζόν όπως κάναμε με το Dark. Αλλά μερικές φορές τα πράγματα δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που έχεις σχεδιάσει. Έτσι είναι η ζωή. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα απογοητεύσει εκατομμύρια φαν εκεί έξω. Όμως θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας που ήσασταν μέρος αυτής της υπέροχης περιπέτειας. Σας αγαπάμε. Μην το ξεχνάτε αυτό. Bo & Jantje».


Το δικό του μήνυμα με μια φωτογραφία στο Twitter, έστειλε και ο Δανός ηθοποιός Lucas Lynggaard Tønnesen που υποδύθηκε τον Krester στη σειρά. «Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη… το 1899 δεν θα ανανεωθεί για δεύτερη και τρίτη σεζόν… Είμαστε όλοι πραγματικά συντετριμμένοι από αυτό το γεγονός. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το πρώτο βράδυ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους. Μπορείς να πάρεις μακριά τη σειρά, αλλά δεν μπορείς πάρεις την οικογένεια. Σας ευχαριστώ όλους που την παρακολουθήσατε».

Οι αντιδράσεις των φαν στο Twitter:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ