ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο φεμινιστής Ράιαν Γκόσλινγκ υποστηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον γιατί πιστεύει στις γυναίκες

Ο φεμινιστής Ράιαν Γκόσλινγκ υποστηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον γιατί πιστεύει στις γυναίκες

Καθώς η ταινία του Nice Guys μαζεύει εντυπώσεις και εισιτήρια, το poster boy του φεμινισμού Ράιαν Γκόσλινγκ μίλησε στην περιοδική έκδοση της Evening Standard, ES Magazine υπερασπιζόμενος κάτι περισσότερο από τον ίδιο.

"Θεωρώ ότι η Αμερική είναι έτοιμη. Και το χρειάζεται. Χρειάζεται το βλέμμα και τις απόψεις μίας γυναίκας" είπε σε ερώτηση για τη Xίλαρι Κλίντον στην προεδρική μάχη των ΗΠΑ.

"Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες περισσότερο. Με μεγάλωσαν η μητέρα μου κι η αδελφή μου. Πήγαινα σε σχολή χορού. Στο σπίτι μου τώρα κατακλύζομαι από γυναίκες. Είναι καλύτερες από εμάς. Εμένα με κάνουν καλύτερο" πρόσθεσε ο 35χρονος Καναδός.

Στην ίδια συνέντευξη ο Γκόσλινγκ αποδεικνύει πόσο ευφυής είναι. Όταν μίλησε για το αγαπημένο του κινηματογραφικό είδος, αναφέρθηκε στην εκτίμηση του για την κωμωδία. "Το καλό με την κωμωδία είναι ότι καταλαβαίνεις άμεσα ότι λειτουργεί. Εάν είναι καλή, ο κόσμος γελάει ακόμη και στα γυρίσματα".

Στη συνέχεια, ο πατέρας δύο κοριτσιών πλέον και πιστός σύντροφος της Eύα Μέντες, ο Γκόσλινγκ είπε: "Kάποτε, αρκετό καιρό πριν επισκέφθηκα έναν ψυχολόγο. Του είπα ότι δεν είμαι καλά, μήπως να μου συνταγογραφούσε κάτι; Μου είπε, κάνε κωμωδία!"

The Nice Guys Side A

Ο Γκόσλινγκ είχε αποβληθεί από το σχολείο του, μεγάλωσε με δυσκολίες στη μάθηση, είχε σκληρά παιδικά χρόνια που τον έκαναν να θαυμάζει την υπεροχή της γυναικείας φύσης ("θυμάμαι πόσο θήραμα ένιωθε κάθε φορά που τη συνόδευα μόνη της στην αγορά, πως οι άντρες την περικύκλωναν σαν όρνια" λέει) και μίλησε και για τη στιγμή που όλα άλλαξαν στη ζωή του.

Όταν είδε τον θείο του να μιμείται τον Έλβις, ο Γκόσλινγκ αποφάσισε να γίνει ό,τι ήθελε φορώντας επάνω του τον κάθε ρόλο με σεβασμό και πειθώ αδιάβροχη από την ήττα. Στα 12 του ο Γκόσλινγκ ήταν ένα επίλτκο μέλος του The Mickey Mouse Club.

Μαζί του ξεκινούσαν οι Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Κριστίνα Αγκιλέρα και Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Μετά όλα είναι η ιστορία της ποπ των καιρών μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ