ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα: Ως «Ιησούς» στο Μυστικό Δείπνο πριν την παγκόσμια περιοδεία της «The Celebration Tour»

Μαντόνα: Ως «Ιησούς» στο Μυστικό Δείπνο πριν την παγκόσμια περιοδεία της «The Celebration Tour»
Στην ιταλική Vanity Fair ανέφερε πως η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της είναι τα παιδιά της AP Photo/Charles Sykes

Λίγο μετά την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας της για τα 40 χρόνια καριέρας της, η Μαντόνα δίνει συνέντευξη στην στην ιταλική έκδοση της Vaνity Fair, και ποζάρει ως «Ιησούς» στο Μυστικό Δείπνο.

Η έμπνευση των δημιουργών για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, έρχεται ως φόρος τιμής για τα 40 χρόνια καριέρας της βασίλισσας της ποπ.

https://www.instagram.com/p/Cni0f3pNsmD

«Ήταν μια πρόταση από τους Luigi & Iango και σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, ένας τρόπος να ενσταλάξω μια αποκλειστικά γυναικεία ενέργεια σε μια κόσμο που παραδοσιακά φανταζόταν και αντιπροσωπεύεται μόνο από άνδρες. Γύρισα λοιπόν τα τραπέζια και μου άρεσε η ιδέα να παίξω με μια αντίφαση που δεν ήταν καθόλου αντίφαση», ανέφερε η Μαντόνα.

https://www.instagram.com/p/CnjhIpQMTvo

«Ξόδεψα όλο μου το χρόνο, όλη μου την ενέργεια παλεύοντας και δουλεύοντας για πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ή με δυσκολία να πιστέψουν. Τι μου κόστισε; Απουσία ξεκούρασης, εγκατάλειψη της ασφάλειας, τέλος κάθε χαλάρωσης, αντίο σε μια άνετη ζωή, έλλειψη ύπνου, μηδενική ψυχική ηρεμία, αδυναμία να περάσω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Ωστόσο, αυτό ήταν το ταξίδι που έπρεπε να κάνω, αυτό ήταν το κόστος που αποφάσισα να πληρώσω. Και επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: το πλήρωσα μέχρι την τελευταία δεκάρα» συμπλήρωσε επίσης το είδωλο της ποπ.

Στη συνέντευξή της επίσης, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της είναι τα παιδιά της, ενώ σχετικά με τα επαγγελματικά της σημείωσε πως συνεχίζει και κάνει την καριέρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ