ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέρεμι Ρένερ: Γιατί άλλαξε η αφίσα της σειράς που πρωταγωνιστεί

Τζέρεμι Ρένερ: Γιατί άλλαξε η αφίσα της σειράς που πρωταγωνιστεί
Στο αρχικό πόστερ, ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανιζόταν τραυματισμένος και γεμάτος αίματα AP / Photo by Jordan Strauss/ Invision

Τροποποιήσεις δέχθηκε η διαφημιστική αφίσα της δεύτερης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Mayor of Kingstown», προκειμένου να αφαιρεθούν τα τραύματα από το πρόσωπο του πρωταγωνιστή της, Τζέρεμι Ρένερ, σύμφωνα με το BBC.

Στο αρχικό πόστερ, ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανιζόταν τραυματισμένος και γεμάτος αίματα, ωστόσο, ο Χιού Ντίλον, συν-δημιουργός της σειράς δήλωσε πως θα ήταν καλό να αλλάξει, ενώ πρόσθεσε πως «όλοι είναι ευαίσθητοι σε ό,τι αφορά τον Τζέρεμι».

Υπενθυμίζεται ότι, ο σταρ της Marvel Τζέρεμι Ρένερ, υπέστη σοβαρό ατύχημα, όταν καταπλακώθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα τον Δεκέμβριο του 2022, με το δρόμο της αποκατάστασής του να παρουσιάζεται μακρύς και δύσκολος.

Ο ηθοποιός, έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις μετά το «τραγικό» περιστατικό που του άφησε «μακρύ δρόμο για την ανάρρωσή του».

«Το εκχιονιστικό πέρασε κατά λάθος πάνω από το ένα πόδι του ηθοποιού, παρά τη μεγάλη σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας, που οδήγησε σε μεγάλη απώλεια αίματος», ανέφερε ένας γείτονας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ