ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιν Φόντα: Η Κάθριν Χέπμπορν υπήρξε για εμένα αρνητικό παράδειγμα

Τζέιν Φόντα: Η Κάθριν Χέπμπορν υπήρξε για εμένα αρνητικό παράδειγμα
Μιλώντας στο περιοδικό AARP The Magazine η Φόντα εξήγησε ότι έμαθε πώς να συμπεριφέρεται στους ανθρώπους κάνοντας το αντίθετο από το πώς συμπεριφερόταν η Χέπμπορν AP Photo

Μαθήματα συμπεριφοράς πήρε η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda) από τη συνεργασία της με την Κάθριν Χέπμπορν (Katharine Hepburn).

Μιλώντας στο περιοδικό AARP The Magazine η Φόντα εξήγησε ότι έμαθε πώς να συμπεριφέρεται στους ανθρώπους κάνοντας το αντίθετο από το πώς συμπεριφερόταν η Χέπμπορν στα γυρίσματα της ταινίας «Στη χρυσή λίμνη» (On Golden Pond) του 1981.

«Με φόβισε η Κάθριν Χέπμπορν, αυτό είναι σίγουρο. Θεέ μου. Όταν γυρίζαμε την ταινία "Στη χρυσή λίμνη" φρόντιζε να είναι πάντα ο κυρίαρχος σκύλος και [να δείχνω] ότι το γνώριζα. Νομίζω ότι οι φίλοι μου θα σου πουν ότι πραγματικά προσπαθώ να κάνω το αντίθετο και να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα», είπε η ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση εάν έχει αρνητικά παραδείγματα από διασημότητες.

Η Χέπμπορν πέθανε το 2003 σε ηλικία 96 ετών. Κέρδισε συνολικά 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο Χόλιγουντ, κερδίζοντας τέσσερις φορές, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ηθοποιού στην ταινία «Στη χρυσή λίμνη». Η Φόντα για την ίδια ταινία ήταν υποψήφια για το β' γυναικείο ρόλο και ο πατέρας της Χένρι Φόντα, κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Φόντα μοιράστηκε μια θετική εμπειρία από άλλη διασημότητα, λέγοντας ότι η Ντόλι Πάρτον της δίδαξε την αξία της σύνδεσης με τους θαυμαστές.

«Μεγάλωσα με έναν πατέρα που αν κάποιος τον πλησίαζε για να του ζητήσει αυτόγραφο, κυριολεκτικά τρέπονταν σε φυγή. Δεν άντεχε να του θυμίζουν τη φήμη του. Αλλά ξέρετε ποιος μου έμαθε τη σημασία των θαυμαστών; Η Ντόλι Πάρτον. "Να μιλάτε στους θαυμαστές σας!" έλεγε... και βλέποντας πώς αλληλεπιδρούσε, πώς άκουγε, πώς πραγματικά νοιαζόταν για τους θαυμαστές της, σκέφτηκα, "θεέ μου, έχει δίκιο η Ντόλι". Η καριέρα μας εξαρτάται από τους θαυμαστές μας! Αυτό με άλλαξε για πάντα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ