ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σακίρα: Αντικείμενα και ρούχα της κορυφαίας Λατίνας τραγουδίστριας σε έκθεση στο Μουσείο Grammy

Σακίρα: Αντικείμενα και ρούχα της κορυφαίας Λατίνας τραγουδίστριας σε έκθεση στο Μουσείο Grammy
Σύμφωνα με πληροφορίες η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό της Σακίρα στις 4 Μαρτίου AP/Vianney Le Caer

Στο Μουσείο Grammy του Λος 'Αντζελες θα εκτεθούν αντικείμενα και ρούχα της Σακίρα, στο πλαίσιο της έκθεσης με τίτλο «Shakira: The Grammy Museum Experience».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μουσείου, η έκθεση θα περιλαμβάνει 40 αντικείμενα μεταξύ αυτών τα ρούχα που φόρεσε στο Super Bowl, σε περιοδείες, η ηλεκτρική της κιθάρα με 70.000 μαύρα κρύσταλλα και χειρόγραφοι στίχοι.

«Είναι τιμή μου να παρουσιάζεται το ταξίδι της καριέρας μου στο μουσείο Grammy. Αυτά τα κομμάτια αποτελούν απόδειξη για τόσες πολλές ανεξίτηλες στιγμές που λατρεύω, και είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να ξαναζήσω αυτές τις αναμνήσεις με όσους με έχουν στηρίξει και συνεχίζουν να με υποστηρίζουν ως καλλιτέχνη», δήλωσε η Σακίρα.

Η έκθεση η οποία θα βρίσκεται στη μόνιμη γκαλερί λάτιν μουσικής του μουσείου, θα παρουσιάζει τη μουσική εξέλιξη της Σακίρα, από την καταγωγή της ως Λατίνα ερμηνεύτρια στην Κολομβία έως την παγκόσμια καθιέρωσή της ως ερμηνεύτρια πολλών μουσικών ειδών.

«Η Σακίρα είναι η σπάνια σούπερ σταρ που έχει ανακαλύψει έναν τρόπο να συνεχίσει να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης αυξάνοντας παράλληλα το εκτεταμένο κοινό της», δήλωσε ο επικεφαλής επιμελητής του μουσείου, Τζέισεν Έμονς.

Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 4 Μαρτίου σύμφωνα με το ΑP.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ