ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Μίντλετον: Πιο σημαντικό από ποτέ να στηρίζουμε την ανάπτυξη των παιδιών - Νέα καμπάνια

Κέιτ Μίντλετον: Πιο σημαντικό από ποτέ να στηρίζουμε την ανάπτυξη των παιδιών - Νέα καμπάνια
Η καμπάνια έχει την υποστήριξη πολλών διασημοτήτων, ενώ στο πλαίσιο ενημέρωσης μία ταινία κινουμένων σχεδίων 90 δευτερολέπτων AP/Kin Cheung

Ως «έργο ζωής» χαρακτηρίζεται η καμπάνια της Κέιτ Μίτλεντον, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρώιμης παιδικής ηλικίας στη διαμόρφωση της μετέπειτα ζωής.

Αναλυτικά, η πριγκίπισσα της Ουαλίας εγκαινίασε την καμπάνια «Shaping Us», ένα φιλόδοξο πρόγραμμα του «Royal Foundation Centre for Early Childhood».

«Ο τρόπος με τον οποίο μεγαλώνουμε μέσω των εμπειριών, των σχέσεων και του περιβάλλοντός μας κατά την πρώιμη παιδική μας ηλικία, διαμορφώνει θεμελιωδώς ολόκληρη τη ζωή μας. Επηρεάζει τα πάντα, από την ικανότητά να δημιουργούμε σχέσεις και να ευδοκιμούμε στην εργασία, μέχρι την ψυχική και σωματική μας ευεξία ως ενήλικες και τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουμε τα δικά μας παιδιά», ανέφερε η Κέιτ Μίτλεντον στην ομιλία της.

«Η πρώτη μας έρευνα το 2022 έδειξε ότι λιγότεροι από ένας στους πέντε ανθρώπους καταλαβαίνουν τη μοναδική σημασία των πρώτων πέντε ετών της ζωής μας», είπε η επικεφαλής του ιδρύματος Αμάντα Μπέρι «με το ποσοστό των νέων και των ανδρών να είναι ακόμη χαμηλότερα».

Η καμπάνια έχει την υποστήριξη πολλών διασημοτήτων, ενώ στο πλαίσιο ενημέρωσης μία ταινία κινουμένων σχεδίων 90 δευτερολέπτων για την σημασία των πρώτων χρόνων, θα προβάλλεται στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ