ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρυφός γάμος για την Κάιλι Μινόγκ στην Ελλάδα

Κρυφός γάμος για την Κάιλι Μινόγκ στην Ελλάδα

Το νέο είναι φρέσκο και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο τα media της Αυστραλίας ήδη γιορτάζουν το γάμο της Κάιλι Μινόγκ με τον σύντροφο και κατά 20 χρόνια νεότερο της Joshua Sasse στη Σίφνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Yahoo! που αναπαράγει παγκόσμια αποκλειστικότητα του περιοδικού Woman's Day η 48χρονη από την Μελβούρνη παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο τον σύντροφο της ανήμερα των γενεθλίων της, στις 28 Μαΐου.

"Την έφερε σε όλους" αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού που λέει ότι η τραγουδίστρια της ποπ είχε καλέσει φίλους από όλο τον κόσμο με αφορμή τα γενέθλια της και τελικά τους έκανε μάρτυρες σε μια γαμήλια τελετή απίστευτης ομορφιάς στο νησί των Κυκλάδων.

1465163936114 MAG COVER 24 web article sized

Την είδηση "επιβεβαίωσε" άτυπα ο σύντροφος της Μινόγκ ο οποίος και έκανε ανάρτηση στο Instagram του την ωδή στην ομορφιά της Σαντορίνης που μας χάρισε ο Γιώργος Σεφέρης, ΤΟ 1974.

"Σκύψε αν μπορείς στη θάλασσα τη σκοτεινή ξεχνώντας/ τον ήχο μιας φλογέρας πάνω σε πόδια γυμνά/ που πάτησαν τον ύπνο σου στην άλλη ζωή τη βυθισμένη.

Γράψε αν μπορείς στο τελευταίο σου όστρακο/ τη μέρα τ' όνομα τον τόπο/ και ρίξε το στη θάλασσα για να βουλιάξει.

https://www.instagram.com/p/p

Bρεθήκαμε γυμνοί πάνω στην αλαφρόπετρα/ κοιτάζοντας τ' αναδυόμενα νησιά/ κοιτάζοντας τα κόκκινα νησιά να βυθίζουν στον ύπνο τους, στον ύπνο μας. Eδώ βρεθήκαμε γυμνοί κρατώντας
τη ζυγαριά που βάραινε κατά το μέρος της αδικίας".

Ίσως πλέον βρέθηκε και ο λόγος που η πριγκίπισσα της ποπ έκανε διακοπές στην Απολλωνία της Σίφνου το Πάσχα, χαρίζοντας στιγμές ενθουσιασμού σε θαυμαστές της που έσπευσαν για μία selfie με την τραγουδίστρια από την Αυστραλία.

KYLIE MINOGUE SIFNOS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ