ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Black Sabbath: O Ozzy Osbourne αποσύρεται από τις περιοδείες για λόγους υγείας

Black Sabbath: O Ozzy Osbourne αποσύρεται από τις περιοδείες για λόγους υγείας
Ο πασίγνωστος frontman, παραδέχθηκε ότι «δεν είναι σωματικά ικανός» να πραγματοποιήσει τις συναυλίες AP/John McCoy

Με μία ανάρτησή του στα social media, ο θρύλος των Black Sabbath και τραγουδιστής Ozzy Osbourne, ανακοίνωσε στο κοινό του πως δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει την περιοδεία του, και τις επόμενες προγραμματισμένες συναυλίες του σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη.

Ο πασίγνωστος frontman, παραδέχθηκε ότι «δεν είναι σωματικά ικανός» να πραγματοποιήσει τις συναυλίες

«Πιστέψτε με, η σκέψη ότι θα απογοητεύσω τους φανς μου πραγματικά ΜΕ ΔΙΕΛΥΣΕ, περισσότερο από όσο θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε, αναφέρει ο τραγουδιστής και προσθέτει. «Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι οι μέρες μου στις περιοδείες θα τελείωναν με αυτόν τον τρόπο».

Ο Osbourne είχε έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος το 2003, ο οποίος επιδεινώθηκε το 2019 από μια πτώση. Οπως έγραψε στην ανάρτησή του έχει υποβληθεί σε «τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα και ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας».

AP23032284867029.jpg
Ο Osbourne είχε έναν σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος το 2003, ο οποίος επιδεινώθηκε το 2019 από μια πτώσηAP/Jordan Strauss

«Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται ιδέες για το πού θα μπορώ να εμφανίζομαι χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και από χώρα σε χώρα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, την μπάντα μου, τους Judas Priest, και φυσικά τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωση, την πίστη και την υποστήριξή τους και για το ότι μου έδωσαν τη ζωή που ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα είχα. Σας αγαπώ όλους...», καταλήγει ο θρυλικός τραγουδιστής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ