ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σεθ Ρόγκεν για Marvel: «Ως ενήλικας χωρίς παιδιά δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω ταινίες της»

Σεθ Ρόγκεν για Marvel: «Ως ενήλικας χωρίς παιδιά δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω ταινίες της»
Το «The Boys» επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν του αργότερα φέτος, ενώ παίρνει και την πρώτη του spinoff σειρά με τίτλο «Gen V» AP/Jordan Strauss

Ο παραγωγός του «The Boys» Σεθ Ρόγκεν, σε συνέντευξή του στο Total Film, παραδέχτηκε ότι η σειρά δεν θα υπήρχε και δεν θα είχε ενδιαφέρον χωρίς τον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι βλέπει ταινίες της.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε ότι ως ενήλικας χωρίς παιδιά, δυσκολεύεται να μπει στον κινηματογραφικό κόσμο της Marvel, καθώς είναι λίγο πολύ προσανατολισμένος προς τα παιδιά.

AP22253678590552.jpg
Ο Σεθ Ρόγκεν παραδέχτηκε ότι η σειρά δεν θα υπήρχε και δεν θα είχε ενδιαφέρον χωρίς τον κινηματογραφικό κόσμο της MarvelAP/Mark J. Terrill

«Νομίζω ότι ο Κέβιν Φέιγκ είναι ένας εξαιρετικός τύπος και νομίζω ότι πολλοί από τους κινηματογραφιστές που έχει προσλάβει για να κάνουν αυτές τις ταινίες είναι σπουδαίοι κινηματογραφιστές», είπε ο Ρόγκεν. «Αλλά ως κάποιος που δεν έχει παιδιά… Είναι [όλο] κάπως προσανατολισμένο προς τα παιδιά, ξέρετε; Υπάρχουν στιγμές που ξεχνιέμαι και θα δω ένα από αυτά τα έργα, ως ενήλικας χωρίς παιδιά, και θα πω, «Ω, αυτό δεν είναι για μένα».

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Ρόγκεν ήθελε η εταιρεία παραγωγής του να κυκλοφορήσει το «The Boys» οφείλεται στο ότι συνειδητοποίησε πως οι ενήλικες δεν είχαν ταινίες κόμικς ή σειρές με μια πιο ώριμη, ενήλικη οπτική. Ωστόσο, αυτό δεν είναι κόντρα στη Marvel. Και ενώ ο MCU έχει τους υψηλού προφίλ επικριτές του, από τον Μάρτιν Σκορσέζε μέχρι τον Κουέντιν Ταραντίνο, ο Ρόγκεν προσεγγίζει τα franchise με δίκαιο τρόπο.

«Ειλικρινά, χωρίς τη Marvel, το "The Boys" δεν θα υπήρχε ούτε θα ήταν ενδιαφέρον. Το γνωρίζω αυτό», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αν ήταν μόνο η Marvel [στην αγορά], θα ήταν κακό. Αλλά νομίζω ότι δεν είναι - ξεκάθαρα. Ένα παράδειγμα που αναφέρω πάντα είναι ότι υπάρχει ένα σημείο στην ιστορία όπου μια ομάδα κινηματογραφιστών θα κάθονταν τριγύρω, λέγοντας: «Πιστεύετε ότι θα κάνουμε ξανά μια ταινία που δεν θα είναι γουέστερν; Όλα είναι γουέστερν! Τα γουέστερν κυριαρχούν στον κινηματογράφο. Αν δεν έχει καπέλο, όπλο και άμαξα, οι άνθρωποι δεν πρόκειται να πάνε πια να το δουν».

«Η κατάσταση, δυστυχώς, είναι ότι τώρα έχουμε δύο ξεχωριστούς τομείς: Υπάρχει η παγκόσμια οπτικοακουστική ψυχαγωγία και υπάρχει και ο κινηματογράφος», πρόσθεσε. «Εξακολουθούν να επικαλύπτονται από καιρό σε καιρό, αλλά αυτό γίνεται όλο και πιο σπάνιο. Και φοβάμαι ότι η οικονομική κυριαρχία του ενός χρησιμοποιείται για να περιθωριοποιήσει ή ακόμη και να υποτιμήσει την ύπαρξη του άλλου».

Το «The Boys» επιστρέφει για την τέταρτη σεζόν του αργότερα φέτος, ενώ παίρνει και την πρώτη του spinoff σειρά με τίτλο «Gen V», το οποίο αναμένεται επίσης να μεταδοθεί στο Prime Video κάποια στιγμή φέτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ