ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόρτνεϊ Κοξ: Η «Μόνικα» απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Κόρτνεϊ Κοξ: Η «Μόνικα» απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας
Όταν ξεκίνησαν στα «Φιλαράκια», είχαν άγχος να συναντήσουν την Κοξ η οποία εκείνη την εποχή ήταν το πιο διάσημο μέλος του καστ AP/Damian Dovarganes

Το δικό της αστέρι, και συγκεκριμένα το 2.750ο, απέκτησε η γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ, στην Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

Τόσο η Τζένιφερ 'Ανιστον όσο και η Λίζα Κούντροου, τίμησαν με την παρουσία τους την ηθοποιό στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Λος 'Αντζελες.

Γεννημένη στην Αλαμπάμα ένα μέρος όπου, όπως θυμάται η ίδια, οι άνθρωποι ήταν εργάτες ή γιατροί η Κόρτνεϊ Κοξ όχι μόνο δεν ήξερε τίποτα για τη βιομηχανία του θεάματος, αλλά ούτε και στα πιο τρελά της όνειρα δεν πίστευε ότι κάποια μέρα θα το αποκτούσε.

Η Κοξ δήλωσε στο PEOPLE ότι ακούγοντας τα λόγια τους ένιωσε «υπέροχα», προσθέτοντας ότι «είναι οικογένεια για μένα».

Οι δύο πρωταγωνίστριες στις ομιλίες τους επισήμαναν ότι όταν ξεκίνησαν στα «Φιλαράκια», είχαν άγχος να συναντήσουν την Κοξ, η οποία εκείνη την εποχή ήταν το πιο διάσημο μέλος του καστ.

«Ήταν ανοιχτή με όλους, ζεστή, τρυφερή και ενδιαφερόταν για σένα. Μας εμφύσησε να υποστηρίζουμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλον» είπε η 'Ανιστον συγκινημένη. «Είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος και μια εξαιρετική φίλη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ