ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μεταφυσικό έπος Vs αληθινή ιστορία πίσω από τα σίδερα

Μεταφυσικό έπος Vs αληθινή ιστορία πίσω από τα σίδερα

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, η θερμοκρασία έχει ανέβει και όλοι ψάχνουμε τρόπους για να βγαίνουμε περισσότερο από το σπίτι. Η μήπως όχι;

Καλοκαίρι σημαίνει για πολλούς από εμάς και παρέα στο σπίτι, η τηλεόραση γυρίζει προς το μπαλκόνι και όλοι απολαμβάνουμε τα ήσυχα βράδια στη βεράντα μας, παρέα με σειρές. Ένα λόγος για να μαζευόμαστε όλοι μαζί, σε ένα καθιερωμένο ραντεβού μία φορά την εβδομάδα.

Τι θα δούμε, λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι; Αν διψάτε για δράση, τότε μπορείτε να απολαύσετε στον OTETV το «From Dusk till Dawn».

Το μεταφυσικό εγκληματικό έπος «From Dusk Till Dawn» εστιάζει στο ληστή τραπεζών Seth Gecko και το βίαιο και απρόβλεπτο αδελφό του Richard «Richie» Gecko, οι οποίοι καταζητούνται από το FBI και τους Texas Rangers EarlMc Graw και Freddie Gonzalez, ύστερα από μια αιματηρή ληστεία τράπεζας. Πλέον, τα αδέρφια Γκέκο έχουν πάρει χωριστούς δρόμους και όλοι τώρα θα βρουν νέους συνοδοιπόρους.

Στην πρώτη σεζόν οι χαρακτήρες πέρασαν αρκετό χρόνο στη μέση του πουθενά. Στη δεύτερη σεζόν, βρίσκονται στην πόλη.To αγαπημένο τηλεοπτικό παιδί του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ υπόσχεται ακόμη περισσότερες δαγκωματίες πάνω στα βασικά μας ένστικτα...

otetv1

Μην χάσετε το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν που κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 23.00 και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα.

Η δημιουργός του Weeds, έχει μεγαλουργήσει. Το έχουμε ξαναπεί. Με το «Orange is the new Black» έχουμε πάθει εμμονή και προσκόλληση. Πρόκειται για την πιο έξυπνη σειρά που είναι εξαιρετική για τις γυναίκες.

Η σειρά βασίστηκε στο αυτοβιογραφικό βιβλίο που περιγράφει την αληθινή ιστορία μιας 30άρας λευκής που έγινε κατά λάθος εγκληματίας. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε από την Τζέντζι Κόχαν και βασίζεται στο βιβλίο της Πάιπερ Κέρμαν «Orange is the New Black: My year in a women's prison» όπου η ίδια περιγράφει τις εμπειρίες της από τη φυλάκισή της.

Η ευφυΐα της δημιουργού φαίνεται στο γεγονός ότι, αντί να περιορίσει την πλοκή μέσα στους 4 γκρι τοίχους της φυλακής, χρησιμοποιεί συχνά flashback για να μας διηγηθεί την ιστορία και το πραγματικό πρόσωπο κάθε κρατούμενης...

Μην χάσετε την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν, την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 22.00 και κάθε Κυριακή την ίδια ώρα. Orange is the new Black, indeed. Γιατί σε ποιον αρέσει το μαύρο μέσα στο καλοκαίρι; Συντονιζόμαστε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ