ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

To πιο απρόσμενο sequel. Ο Χριστός ξανασταυρώνεται από τον Μελ Γκίμπσον

To πιο απρόσμενο sequel. Ο Χριστός ξανασταυρώνεται από τον Μελ Γκίμπσον

Δώδεκα χρόνια περίπου μετά την μεγάλη εμπορική επιτυχία του κινηματογραφικού έπους «Τα Πάθη του Χριστού», ο Μελ Γκίμπσον επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μιλώντας ξανά Αραμαϊκά.

Όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter o Αυστραλός που κάνει comeback στη βιομηχανία του κινηματογράφου μετά τα αντισημιτικά σχόλια του που του κόστισαν δουλειές, ετοιμάζει το sequel που κανένας δεν θα περίμενε.

Έχοντας φέρει στα ταμεία περισσότερα από 611 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως αν και κόστισε 30, η συνέχεια της (εξαιρετικά βίαιης πρώτης) ταινίας θα εξιστορεί όσα συνέβησαν μετά τη Σταύρωση.

Η Ανάσταση του Ιησού θα κινηματογραφηθεί εάν και εφόσον ο Γκίμπσον και ο συνεργάτης του, σεναριογράφος και συνεργάτης του στο «Βraveheart», Ράνταλ Γουάλας, βρουν τους επενδυτές για να χρηματοδοτήσουν το επόμενο project τους.

Ο Γουάλας δεν έκρυψε το κίνητρο πίσω από την επιλογή τους να προχωρήσουν σε μια συνέχεια ενός κινηματογραφικού franchise με πολλούς πιστούς. «Η Χριστιανική κοινότητα μας το ζητάει επίμονα εδώ και χρόνια» είπε στο THR.

JESUS TRIAL MEL GIBSON

Ο Γκίμπσον που σιωπηλά επιστρέφει στο γήπεδο του Χόλιγουντ προσπαθώντας να βγάλει το όνομα του από τη Μαύρη Λίστα (οι κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας από την πρώην σύντροφο του αλλά και η σύλληψη του καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια κάποια χρόνια πριν είχαν φροντίσει να τον απομονώσουν) θέλει να γίνει αυτό το sequel και η δική του Ανάσταση στον κόσμο των προβολέων.

Κανείς δεν ξέρει εάν στο εγχείρημα προβλέπεται να επιστρέψει και ο πρωταγωνιστής Τζίμι Καβίζελ που ταλαιπωρήθηκε στα γυρίσματα και είδε την καριέρα του να παρακμάζει μετά την απόφαση του να υποδυθεί τον Θεάνθρωπο.

Mel Gibson Cannes 2011 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ