ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ορτανσία «πρωταγωνίστρια» στη φετινή ανθοέκθεση του Χονγκ Κονγκ

Η ορτανσία «πρωταγωνίστρια» στη φετινή ανθοέκθεση του Χονγκ Κονγκ
Ένας κήπος με ξεχωριστές ορτανσίες σε διάφορα χρώματα και βρώσιμα φυτά και παραστάσεις μουσικής και ήχου αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών AP Photo/Anthony Kwan

Η ανθοέκθεση του Χονγκ Κονγκ άνοιξε τις πύλες της με θέμα «Bliss in Bloom», και το λουλούδι ορτανσία σε εξέχουσα θέση, σε γλάστρες, συνθέσεις λουλουδιών και τρισδιάστατη εγκατάσταση.

Η ανθοέκθεση διοργανώνεται στο πάρκο Βικτόρια από το Τμήμα Αναψυχής και Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Χονγκ Κονγκ από τις 10 έως τις 19 Μαρτίου 2023 με τη συμμετοχή 225 οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων 72 εκθετών διάφορες χώρες, μεταξύ άλλων, Ιαπωνία, Ινδονησία, Κορέα, Ομάν, Πακιστάν, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ.

Ένας κήπος με ξεχωριστές ορτανσίες σε διάφορα χρώματα και βρώσιμα φυτά και παραστάσεις μουσικής και ήχου αποτελούν πόλο έλξης επισκεπτών, όπως οι παράλληλες εκδηλώσεις, διαγωνισμοί ζωγραφικής, φωτογραφίας και επιδείξεις ανθοδετικής τέχνης.

Η ανθοέκθεση του Χονγκ Κονγκ είναι ετήσια εκδήλωση, αλλά πραγματοποιείται πρώτη φορά με φυσική παρουσία από το 2019. Η έκθεση ακυρώθηκε το 2020 και το 2022 λόγω της πανδημίας και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το 2021.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ