ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Σλας των Guns N' Roses παραγωγός ταινιών τρόμου

Ο Σλας των Guns N' Roses παραγωγός ταινιών τρόμου
Ο Σολ Χάντσον γνωστός ως Σλας αποφάσισε να επεκταθεί και στο χώρο της μεγάλης οθόνης AP Photo

Ο Σολ Χάντσον (Saul Hudson), γνωστός ως Σλας (Slash), αποφάσισε να επεκταθεί και στο χώρο της μεγάλης οθόνης συμμετέχοντας στην παραγωγή ταινιών τρόμου.

Ο Βρετανο-Αμερικανός κιθαρίστας του εμβληματικού ροκ γκρουπ Guns N' Roses, για τη νέα του εταιρεία BerserkerGang, συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους όπως τον Μίχαελ Παστ, τον Τζέιμς Φλερ και τον Άντριου Τόμας Χαντ καθώς επίσης με τον σκηνοθέτη Ροντρίγκο Γκουντίνιο και τον παραγωγό Πασά Πατρίκι.

«Ήμουν πάντα μεγάλος θαυμαστής του τρόμου, ειδικά όταν οι ταινίες τρόμου σε τρόμαζαν πραγματικά», είπε ο Σλας σε δήλωση του. «Θέλω να μπω στην καρδιά της παραγωγής, ώστε να προσπαθήσω να κάνω ταινίες που θα ήθελα να δω».

Ο Σλας συνεργάστηκε πρόσφατα με τον Γκουντίνιο στην ταινία «The Breach» σε σενάριο του Νικ Κάτερ, την οποία παρήγαγε ο Πατρίκι. Ο Σλας έγραψε τη μουσική τίτλων στην ταινία και ήταν εκτελεστικός παραγωγός.

Το «The Breach» έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Fantasia στον Καναδά τον περασμένο Ιούλιο και αργότερα έπαιξε στο FrightFest του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει προγραμματιστεί για εμπορική κυκλοφορία αργότερα φέτος. Αυτή η συνεργασία οδήγησε στη δημιουργία της BerserkerGang ως όχημα για την ομάδα να συνεχίσει τη συνεργασία της.

«Ο στόχος της BerserkerGang θα είναι η ποιότητα έναντι της ποσότητας», είπε ο Χαντ στο Variety. «Θα επιλέγουμε έργα που συλλογικά πιστεύουμε ότι αντιπροσωπεύουν καλύτερα την εταιρεία».

«Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε έργα με κινηματογραφιστές και συγγραφείς που είναι εξίσου παθιασμένοι με τις ταινίες του είδους όπως εμείς», είπε ο Παστ.

«Το σλόγκαν της εταιρείας είναι "Films Forged in Fury", αν αυτό είναι κάποια ένδειξη για το τι θα τολμήσουμε», είπε ο Γκουαντίγιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ