«Joker: Folie à Deux»: Η Lady Gaga στα διάσημα σκαλιά της Νέας Υόρκης
Με φόντο τα διάσημα σκαλιά του Μπρονξ της Νέας Υόρκης συνεχίστηκαν τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας του Joker: «Folie à Deux» με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga. Όπως αναφέρει η Dailymail, τα γυρίσματα τα οποία ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στην Νέα Υόρκη.
Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τοντ Φίλιπς (Todd Phillips) η Lady Gaga φορώντας ένα μαύρο πουά φόρεμα και ένα γούνινο παλτό γύρισε μια σκηνή κατά μήκος της εμβληματικής σκάλας στη Νέα Υόρκη. Πίσω από τις κάμερες υπήρχε αρκετός κόσμος και φωτογράφοι, οι οποίοι απαθανάτισαν την σκηνή της διάσημης τραγουδίστριας η οποία ως Χάρλεϊ Κουίν, ανέβαινε τα σκαλιά χορεύοντας.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων, οι Χοακίν Φίνιξ, Μπρένταν Γκλίσον , Κάθριν Κίνερ, Τζέικομπ Λόφλαντ, Χάρι Λότι και η Ζαζί Μπιτζ, η οποία επέστρεψε στο καστ.
Το «Joker: Folie à Deux» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024. Σημειωτέον την ίδια μέρα το 2019 είχε κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία η οποία σφράγισε την επιτυχία της με εισπράξεις 1,074 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Joker: Folie à Deux»: Επίσημα με τη συμμετοχή της Lady Gaga, το Φθινόπωρο του 2024
Φωτιά στη Δεσκάτη Γρεβενών: Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
16:07
Υπό πίεση το Ελληνικό Χρηματιστήριο - Ομόλογα και πετρέλαιο φέρνουν απώλειες
16:01
Εκτός λειτουργίας και το «199» μετά το «100» - Πού μπορούν να καλούν οι πολίτες
15:59
Μαθητές μετρούν την απόσταση Γης - Σελήνης με διεθνές πείραμα στη Ρόδο
15:50