ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η άγνωστη συμφωνία του Μπραντ Πιτ με τον ηλικιωμένο γείτονά του

Η άγνωστη συμφωνία του Μπραντ Πιτ με τον ηλικιωμένο γείτονά του
AP Photo

H εντυπωσιακή έπαυλη του Μπραντ Πιτ στο Λος 'Αντζελες που έζησε εκεί για χρόνια μαζί με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, και τα παιδιά τους φιλοξενούσε έναν ηλικιωμένο για αρκετά χρόνια.

Σημειωτέον ο Πιτ αγόρασε την έπαυλη το 1994 για $ 1,7 εκατ. από την Αμερικανίδα ηθοποιό, Κασάντρα Πίτερσον (Cassandra Peterson) και πρόσφατα την πούλησε για περίπου $ 40 εκατ.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο PEOPLE, η ηθοποιός, διάσημη για τον ρόλο της ως Eλβίρα στο «Mistress of the Dark», αποκάλυψε μεταξύ άλλων για τον ηλικιωμένο άνδρα που έμενε στο πρώην κτήμα του διάσημου ηθοποιού.

«Νομίζω ότι υπήρχαν περίπου 22 σπίτια που γειτνίαζαν με το κτήμα. Κάθε φορά που έβγαιναν για πώληση αγόραζε από ένα [Μπραντ Πιτ]», εξήγησε η Πίτερσον.

Ένα από αυτά άνηκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα γύρω στα 90. Μετά την πώληση ο Πιτ συμφώνησε να παραμείνει στο σπίτι. «Ήταν πολύ ευγενικό. H γυναίκα του είχε πεθάνει και ο Τζον έμενε εκεί», συνέχισε η ηθοποιός. «Ξέρω ότι ο Μπραντ του επέτρεψε να ζήσει στο σπίτι χωρίς να πληρώσει τίποτα μέχρι το θάνατό του. Ο Τζον έζησε μέχρι την ηλικία των 105 ετών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ