ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Έρικ Ντέιν σε ρόλο «κακού» στην ταινία «Βad Boys 4»

O Έρικ Ντέιν σε ρόλο «κακού» στην ταινία «Βad Boys 4»
AP Photo

Ο γοητευτικός ηθοποιός Έρικ Ντέιν (Eric Dane) θα πρωταγωνιστήσει στην 4η κατά σειρά ταινία των «Bad Boys», μαζί με τους Γουίλ Σμιθ (Will Smith) και Μάρτιν Λόρενς (Martin Lawrence).

Αν και μέχρι στιγμής λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή και τους χαρακτήρες της ταινίας κρατούνται μυστικές, σύμφωνα με το Deadline ο χολιγουντιανός σταρ θα υποδυθεί έναν κακοποιό.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες, με το αχτύπητο δίδυμο των Γουίλ Σμιθ και Μάρτιν Λόρενς να επιστρέφουν στους αγαπημένους ρόλους των ντετέκτιβ Mike Lowery και Marcus Burnett.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν για ακόμη μία φορά οι ταλαντούχοι Αντίλ Ελ Αρμπί (Adil El Arbi) και Μπιλάλ Φαλάχ (Bilall Fallah) σε σενάριο του Κρις Κρέμερ (Chris Kremmer).

Στη νέα γεμάτη δράση ταινία της Sony Pictures επιστρέφουν οι ηθοποιοί Πάολα Νούνιες (Paola Núnez), Βανέσα Χάντζενς (Vanessa Hudgens)και Αλεξάντερ Λούντβιχ (Alexander Ludwig).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τρίτη ταινία «Bad Boys for Life» που έκανε το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο του 2020, λίγο πριν την πανδημία ξεπέρασε τα $420 εκατ. στο παγκόσμιο bοx office και θεωρείται η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία από ολόκληρη την τριλογία, η οποία σημείωσε έσοδα $840,7 εκατ. παγκοσμίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ