Η Λάνα Ντελ Ρέι «ανοίγει» φέτος το BST στο Hyde Park του Λονδίνου
Ανανεώθηκε:
Η Λάνα Ντελ Ρέι θα «ανοίξει» το Μουσικό Φεστιβάλ Hyde Park του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι, το οποίο γιορτάζει τη 10η επέτειό του, στις 9 Ιουλίου.
Το BST Hyde Park είναι σειρά συναυλιών που διοργανώνεται δύο ή τρία Σαββατοκύριακα κάθε καλοκαίρι με πολλούς καλλιτέχνες.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα συνοδεύεται από ειδικούς προσκεκλημένους στη συναυλία, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
Πρόσφατα επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα με το τελευταίο της άλμπουμ, «Did You Know That There's A Tunnel Under Ocean Blvd», το οποίο θα συμπεριλάβει στη συναυλία της στο Hyde Park.
Στο Φεστιβάλ BST Hyde Park θα συμμετάσχουν επίσης οι Pink, Guns N Roses, Take That, Blackpink, Bruce Springsteen και Billy Joel, μεταξύ άλλων καλλιτεχνών.
Συναγερμός στη Λάρισα: Άνδρας έπεσε σε αρδευτικό κανάλι - Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
07:31
Μινεσότα: Δικαστική εντολή να απελευθερωθεί το πεντάχρονο αγοράκι που συνέλαβαν πράκτορες της ICE (pics&vid)
07:28
ΣΕ ΙΣΧΥ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ: Η Αττική στο «μάτι» της νέας κακοκαιρίας με ισχυρές καταιγίδες, πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - 112 σε 7 περιφέρειες
07:20
Γαλλία: Χιονοστιβάδα στις Άλπεις σκότωσε 32χρονο σκιέρ
07:08