ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τελευταία περιοδεία για τους Aerosmith

Τελευταία περιοδεία για τους Aerosmith
Συναυλία των Aerosmith Winslow Townson/Invision/AP

Με μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία αναμένεται να σφραγίσουν περισσότερες από πέντε δεκαετίες κοινής πορείας οι Aerosmith, όπως ανακοίνωσαν νωρίτερα τη Δευτέρα (1/5), σύμφωνα με το BBC.

Το αμερικανικό ροκ εν ρολ συγκρότημα γνωστοποίησε την απόφασή του με ένα βίντεο, πριν λίγες ώρες, στο οποίο συμμετέχουν πολλοί φίλοι όπως ο Σερ Ρίνγκο Στάρ, η Ντόλυ Πάρτον και ο Έμινεμ και έχει πάνω από 107.000 views.

«Ετοιμαστείτε και περπατήστε προς τα εδώ (walk this way), θα δείτε το καλύτερο σόου της ζωής μας» υποσχέθηκαν στο φανατικό κοινό τους.

Ενημέρωσαν, επίσης ότι ο ντράμερ της μπάντας Τζο Κράμερ δεν θα τους ακολουθήσει.

«Αν και ο Τζο Κράμερ παραμένει ένα αγαπημένο ιδρυτικό μέλος των Aerosmith, δυστυχώς πήρε την απόφαση να μείνει εκτός των προγραμματισμένων ημερομηνιών περιοδείας για να επικεντρώσει όλη του την προσοχή στην οικογένεια και την υγεία του», ανέφερε το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του.

«Η θρυλική παρουσία του Joey πίσω από το drum kit θα μας λείψει πολύ» σημειώνουν.

Η περιοδεία 40 ημερών θα πραγματοποιηθεί σε όλη τη Βόρεια Αμερική και θα ξεκινήσει από τη Φιλαδέλφεια στις 2 Σεπτεμβρίου 2023, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 26 Ιανουαρίου 2024 στο Μόντρεαλ, με μια συναυλία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη γενέτειρά τους, τη Βοστώνη.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ήρθε η ώρα»

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα», δήλωσε ο 72χρονος κιθαρίστας Τζοι Πέρρυ στο Associated Press.

«Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τα 50 χρόνια που είμαστε εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο καιρό ακόμα θα είναι όλοι υγιείς για να το κάνουν αυτό», συμπλήρωσε.

«Έχει περάσει καιρός από τότε που κάναμε μια πραγματική περιοδεία. Κάναμε εκείνη την περιοδεία στο Λας Βέγκας, η οποία ήταν υπέροχη», σημείωσε.

«Είχε πλάκα, αλλά (είμαστε) κάπως ανυπόμονοι να επιστρέψουμε στο δρόμο» είπε καταλήγοντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ