ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάννες: Η Jennifer Lawrence με σαγιονάρες στο κόκκινο χαλί μετά από... τρία ατυχήματα

Κάννες: Η Jennifer Lawrence με σαγιονάρες στο κόκκινο χαλί μετά από... τρία ατυχήματα
H Τζένιφερ Λόρενς(Jennifer Lawrence) AP Photo

H Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) ήταν προσκεκλημένη στο Φεστιβάλ των Καννών, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Anatomy of a Fall». Εκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα του διάσημου οίκου Christian Dior με μακριά ουρά και ασορτί σάλι στα χέρια της. Την ώρα που η σταρ κατέβαινε τις σκάλες στο Palis des Festivals ο φωτογραφικός φακός αποκάλυψε ότι κάτω από την πανέμορφη δημιουργία φορούσε ένα ζευγάρι μαύρες σαγιονάρες.

Ισως γιατί δεν ήθελε να βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση λόγω των ατυχημάτων που είχε στο παρελθόν στο κόκκινο χαλί.

Πηγή: AP Photo

Σημειώνεται ότι το 2013, σκόνταψε στις σκάλες καθώς ανέβαινε να παραλάβει το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού, με τον Χιου Τζάκμαν να της δίνει το χέρι του για να σηκωθεί. Την επόμενη χρονιά όπως αναφέρει η Dailymail έγινε ξανά το ίδιο καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί.

Και δύο χρόνια αργότερα σκόνταψε και έχασε το ένα της παπούτσι καθώς έβγαινε από ένα δείπνο για τον εορτασμό της ταινίας της «Silver Linings Playbook» στο Λονδίνο.

Ηταν η δεύτερη εμφάνιση της σταρ μέσα στην ημέρα καθώς λίγες ώρες πριν είχε παρευρεθεί σε φωτογράφηση με ένα πλεκτό κρεμ φόρεμα του διάσημου οίκου, για το νέο της ντοκιμαντέρ «Bread and Roses».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ