ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Πιρς Μπρόσναν αποκαλύπτει το ζωγραφικό του ταλέντο

Ο Πιρς Μπρόσναν αποκαλύπτει το ζωγραφικό του ταλέντο
Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP, File

Ξεχωριστά ήταν τα φετινά γενέθλια του Πιρς Μπρόσναν καθώς παρουσίασε την πρώτη του ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «So Many Dreams» στο Λος Αντζελες.

Ο ηθοποιός σε νέα του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν στο νέο του βήμα.

«Και τελειώσαμε! Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν να εγκαινιάσω το «SO MANY DREAMS» και όσους ήρθαν να υποστηρίξουν την έκθεση. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα σε πολλά επίπεδα. Ένας υπέροχος τρόπος για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου! Σας ευχαριστώ», έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram.

Pierce Brosnan/Instagram

Ο σταρ είχε μίλησε στο Vanity Fair για το πόσο υποστηρικτική ήταν η οικογένειά του καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η σύζυγός του τον ώθησε να ξεκινήσει την έκθεση. «Ποτέ δεν σκέφτηκα να βγάλω τους πίνακές μου στον κόσμο, αλλά η Kίλι τα κατέγραψε όλα και είπε: «Ας προσπαθήσουμε για μια έκθεση».

Pierce Brosnan via AP

Από την πλευρά της η Κίλι Σέι Σμιθ είχε αναφέρει πόσο ενθουσιασμένη ήταν που οι θαυμαστές του διάσημου ηθοποιού είδαν μια άλλη πιο καλλιτεχνική πλευρά του.

Pierce Brosnan via AP

«Πολλοί από αυτούς τους πίνακες ήταν στην αποθήκη...μου ήρθε η ιδέα να διοργανώσουμε μια έκθεση όπου ο κόσμος θα μπορούσε να δει μια διαφορετική πτυχή του Πιρς». Ανέφερε επίσης ότι «όπου πηγαίνει και σε κάθε κινηματογραφικό πλατό, στήνει πάντα ένα στούντιο και ζωγραφίζει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ