ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έσπασε ο πάγος μεταξύ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της μητέρας της

Έσπασε ο πάγος μεταξύ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και της μητέρας της
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

Την πρώτη τους συνάντηση μετά από αρκετά χρόνια είχαν η γνωστή τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την μητέρα της Λιν, στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Νότια Καλιφόρνια.

Η συνάντηση έρχεται μετά από χρόνια έντονων διαφωνιών και εντάσεων αναμεσά τους σχετικά με την 13χρονη συντηρητική κηδεμονία της σταρ από τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021. Η Μπρίτνεϊ είχε μιλήσει στο παρελθόν για προδοσία της μητέρας της καθώς και της υπόλοιπης οικογένειας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του TMΖ η Λιν Σπίαρς έφτασε στο αεροδρόμιο του Λος 'Αντζελες και μεταφέρθηκε στο σπίτι του προσωπικού φίλου και μάνατζερ της Μπρίτνεϊ, Cade Hudson. Στην συνέχεια με ένα uber έφτασε στο σπίτι της τραγουδίστριας και παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Στην συνάντηση ήταν παρών και ο συζυγός της Μπρίτνεϊ Σαμ 'Ασγκαρι.

Η ποπ τραγουδίστρια γνώριζε ότι η μητέρα της θα την επισκεπτόταν, αλλά δεν ήξερε πότε ακριβώς αναφέρει το ΤΜΖ.

Ο πάγος μεταξύ μητέρας και κόρης έχει αρχίσει να λιώνει σύμφωνα με το ρεπορτάζ με την Λιν να αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

Μετά το τέλος της συνάντησης η Μπρίτνεϊ και ο Σαμ έκαναν μια μικρή βόλτα και επέστρεψαν στο σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ