ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ταραντίνο αναζητά πρωταγωνιστή με «αέρα» Αλ Πατσίνο για τη νέα του ταινία

Ο Ταραντίνο αναζητά πρωταγωνιστή με «αέρα» Αλ Πατσίνο για τη νέα του ταινία
Ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο AP Photo/Gregorio Borgia

Πρωταγωνιστή, με «αέρα» Αλ Πατσίνο αναζητά για τη νέα, και ενδεχομένως τελευταία, του ταινία με τίτλο «The Movie Critic» ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Με την «προ-προπαραγωγή» της ταινίας να ξεκινά τον προσεχή Ιούνιο, ο εμβληματικός σκηνοθέτης ανακοίνωσε πως ψάχνει έναν κορυφαίο ηθοποιό περίπου 35 ετών, σύμφωνα με το περιοδικό Deadline.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά θα είναι κάποιος περίπου 35 ετών. Σίγουρα θα είναι ένας νέος κορυφαίος άνδρας για μένα», είπε ο Ταραντίνο. «Έχω μια ιδέα για κάποιον που μπορώ να φανταστώ να το κάνει πολύ καλά».

«Θα έλεγα ότι ως επί το πλείστον οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν το δικό τους έδαφος», πρόσθεσε ο Ταραντίνο, επικαλούμενος την εισροή Βρετανών και Αυστραλών σταρ που πρωταγωνιστούν πλέον σε πολλές ταινίας του Χόλιγουντ.

«Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε μια συγκυρία που ένα σωρό Βρετανοί έγιναν πιο διάσημοι από τους άλλους. Οι Αμερικανοί παραχώρησαν το έδαφος για να συμβεί αυτό. Όταν κοιτάζω τον κινηματογράφο της δεκαετίας του 1970, θέλω να δω τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Αλ Πατσίνο, τον Στέισι Κιτς, ξέρετε, θέλω να δω ανθρώπους σαν κι αυτούς να αντανακλούν την κουλτούρα του παρελθόντος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ