ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρους Γουίλις: «Ξέρω ότι αυτή είναι η αρχή της θλίψης», λέει η κόρη του

Μπρους Γουίλις: «Ξέρω ότι αυτή είναι η αρχή της θλίψης», λέει η κόρη του
O ηθοποιός σε παλαιότερη εμφάνιση AP/Charles Sykes

Συγκινεί η κόρη του Μπρους Γουίλις, Ταλούλα με τα όσα έγραψε για την κατάσταση της υγείας του, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τις δικές της προσωπικές μάχες.  

Αυτό που την έκανε να καταλάβει ότι κάτι του συμβαίνει ήταν η «έλλειψη ανταπόκρισης» απέναντι στα παιδιά του. «Το έπαιρνα προσωπικά. Είχε δύο μωρά με τη νέα του γυναίκα, την Έμμα και νόμιζα ότι απλά είχε χάσει το ενδιαφέρον του για μένα», αναφέρει.
Αργότερα όταν έγινε σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα με την υγεία του κατάλαβε ότι τίποτε δεν είχε αλλάξει. «Ξέρω ότι έρχονται δοκιμασίες, ότι αυτή είναι η αρχή της θλίψης», πρόσθεσε.

Ο γνωστός ηθοποιός διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια η οποία εκδηλώνεται με αλλαγές στην προσωπικότητα και τη συμπεριφορά.

Οι δικές της μάχες

Παράλληλα με την ασθένεια του πατέρα της ηΤαλούλα είχε να αντιμετωπίσει τις δικές της προκλήσεις.

Ο αρραβωνιαστικός της την άφησε, μόλις τρεις μήνες αφού ο πατέρας της διαγνώστηκε με άνοια.

Όπως εξήγησε στη «Vogue» ο φίλος της την άφησε τον περασμένο Ιούλιο, λίγο μετά τη διάγνωση του ηθοποιού κι ενώ η ίδια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα ψυχικής υγείας.

«Αγωνιζόμουν με διάφορα θέματα ψυχικής υγείας εκείνη την εποχή», είπε χαρακτηριστικά κι εξήγησε πως είχε σωματική δυσμορφία, οριακή διαταραχή προσωπικότητας, ΔΕΠΥ και νευρική ανορεξία.

«Η οικογένειά μου παρενέβη και με έστειλε σε μια εσωτερική κλινική στο Τέξας, όπου ακολούθησα μια ποικιλία θεραπειών», εξήγησε, αφού ευχαρίστησε τους δικούς της και δημόσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ