ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς που έχασε τη ζωή του τόσο τραγικά

Ποιος ήταν ο ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς που έχασε τη ζωή του τόσο τραγικά
Ο ηθοποιός Τριτ Γούιλιαμς Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Καριέρα και οικογένεια με επιτυχία κατάφερε να συνδυάσει ο ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς που βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην μοτοσικλέτα που οδηγούσε είχε καταφέρει να έχει μια αξιόλογη καριέρα στο Χόλιγουντ από τη δεκαετία του 1970.

Ο Γουίλλιαμς έγινε γνωστός ως ο πρωταγωνιστής της ταινίας Hair και της τηλεοπτικής σειράς Everwood σκοτώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12/6 όταν ένα ΙΧ σε στροφή που δεν το είδε έπεσε πάνω του.

Γεννήθηκε στο Κονέκτικατ το 1951. Έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στο θρίλερ Deadly Hero, αλλά ήταν η ταινία Hair του 1979, βασισμένη στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, που τον έκανε να ξεχωρίσει.

Η ερμηνεία του ως ηγέτης της ομάδας χίπις Τζορτζ τού χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Η δεύτερη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε κινηματογραφικό δράμα ήρθε το 1981 για τον ρόλο του στην ταινία Prince of the City.

Ακολούθησε υποψηφιότητα για Emmy καλύτερου ηθοποιού το 1996 για την ταινία The Late Shift και τρίτη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του ως Στάνλει Κοβάλσκι στην κινηματογραφική μεταφορά του Λεωφορείον ο Πόθος το 1984.

Δύο δεκαετίες αργότερα, ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του δρα Άντι Μπράουν στην οικογενειακή τηλεοπτική σειρά Everwood.

Έμεινε στις τέσσερις σεζόν και κέρδισε υποψηφιότητες για το βραβείο SAG Award για εξαιρετική ερμηνεία από άνδρα ηθοποιό το 2002 και το 2003.

Έχει περισσότερες από 120 υποκριτικές συμμετοχές στο ενεργητικό του, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών Heart of Dixie, 127 Hours και The Eagle Has Landed.

Ο Ουίλλιαμς αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, την ηθοποιό Παμ Βαν Σαντ και τα δύο τους παιδιά Γκιλ και Έλι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ