Η Νταϊάν Γκάμπαλντον ετοιμάζει prequel της σειράς «Outlander»
Ανανεώθηκε:
Η συγγραφέας, Νταϊάν Γκάμπαλντον ετοιμάζει το δέκατο -και πιθανότατα τελευταίο- βιβλίο τής σειράς μυθιστορημάτων «Outlander».
Ωστόσο η Αμερικανίδα συγγραφέας έχει ακόμα πολλές άλλες ιστορίες να αφηγηθεί, όπως ένα μυθιστόρημα για τους γονείς του κεντρικού χαρακτήρα της σειράς, Τζέιμι Φρέιζερ.
Πριν από μερικά χρόνια θαυμαστής των έργων της Γκάμπαλντον έθεσε το ερώτημα: «Έχετε σκεφτεί ποτέ να γράψετε ένα prequel της σειράς Outlander για τους γονείς του Τζέιμι; Η μητέρα του Έλεν φαίνεται πολύ καλή».
Η συγγραφέας απλά απάντησε: «Ναι. Είναι σε εξέλιξη».
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την παραγωγό της τηλεοπτικής σειράς «Outlander», Μάριλ Ντέιβις, η Νταϊάν Γκάμπαλντον είπε περισσότερα για το prequel: «Όταν αναδύονται ιδέες τις γράφω. Έχω μικρά αποσπάσματα για όλα τα είδη βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του prequel για τους γονείς του Τζέιμι».
Βασισμένη στη σειρά βιβλίων της, η τηλεοπτική σειρά «Outlander» ακολουθεί την επική ιστορία αγάπης της Κλερ και του Τζέιμι Φρέιζερ που συναντιούνται το 1743 στη Σκωτία, όταν η Αγγλίδα νοσοκόμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ταξιδεύει κατά λάθος στον χρόνο, όπου συναντά τον σκληροτράχηλο στρατιώτη».
Τον Δεκέμβριο του 2022, λίγο μετά τη δημοσίευση του ένατου μυθιστορήματος, η Νταϊάν Γκάμπαλντον είπε ότι θα γράψει την ιστορία των γονιών του Τζέιμι Φρέιζερ, Μπράιαν και Έλεν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τομ Χανκς θα κυκλοφορήσει το πρώτο του μυθιστόρημα
Μυθιστόρημα του 1917 από Γάλλο που υπηρέτησε στη Θεσσαλονίκη μεταφράστηκε στα ελληνικά
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51
Λίβανος: Έκκληση προέδρου Αούν προς τον ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να σεβαστεί την εκεχειρία
15:45
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36