ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αποτελέσματα Brexit: To playlist της εξόδου σε 15 τραγούδια

Αποτελέσματα Brexit: To playlist της εξόδου σε 15 τραγούδια

Kαθώς ο πολιτικός σεισμός στα χρηματιστήρια και τον ιστό της Ευρώπης συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς, η μουσική είναι η λύση. 

Καθώς ο Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε σε διάγγελμά του την παραίτηση από τη θέση του πρωθυπουργού το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο και οι Ευρωσκεπτικιστές κάνουν πάρτι οι μουσικές ιστοσελίδες παλεύουν να συντάξουν το ιδανικό playlist για την επόμενη μέρα.

Ίσως ο ήχος της στερλίνας που καταρρέει να ακούγεται λιγότερο οδυνηρός και το τέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως το ξέραμε να μοιάζει λιγότερο επώδυνο αρκεί να ακούγεται ένας Rick Astley από τα ηχεία.

Αυτό είναι το playlist για κάθε φιλόμουσο που επιθυμεί να συνοδέψει το #Βrexit με μελωδίες καθώς αγαπημένοι Ευρωπαίοι, δεν πρέπει να πυροβολείτε τον πιανίστα. Κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Europe - The Final Countdown

Rick Astley - Never Gonna Give You Up

The Human League - Don't You Want Me

The Beatles - Hello, Goodbye

The Communards - Don't Leave Me This Way

Chicago - If You Leave Me Now

Tame Impala - Feels Like We Only Go Backwards

Shakespears Sister - Stay

Yazoo - Don't Go

Gloria Gaynor - I Will Survive

Fleetwood Mac - Go Your Own Way

Tiffany - I Think We're Alone Now

The Police - Can't Stand Losing You

Oasis - Don't Look Back In Anger

Jacques Brel - Ne me quitte pas

Nαι, τις προηγούμενες ημέρες όλοι υπενθύμισαν στο ηχοσύστημα τους τo "Should I Stay or Should I Go" των The Clash. Ωστόσο, από τα ξημερώματα το ερώτημα απαντήθηκε ηχηρά καθώς τάχθηκαν υπέρ της αποχώρησης της Μεγάλης Βρετανίας από την Ε.Ε. 17.410.742 Βρετανοί με ποσοστό 51,9% ενώ υπέρ της παραμονής της ψήφισαν 16.141.241 άνθρωποι σε ποσοστό 48,1%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ