ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στον «αέρα» το τρέιλερ της ταινίας «Priscilla» για τη ζωή της Πρισίλα Πρίσλευ

Στον «αέρα» το τρέιλερ της ταινίας «Priscilla» για τη ζωή της Πρισίλα Πρίσλευ
Ο Έλβις και η Πρισίλα Πρίσλεϋ στο γάμο τους Associated Press

Στον «αέρα» βγήκε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της Σοφίας Κόπολα με τίτλο «Priscilla», που αφηγείται τη σχέση του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλευ και που αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2023.

Το θρυλικό ειδύλλιο, που βασίζεται στα απομνημονεύματα της Πρισίλα Πρίσλεϊ «Ο Έλβις και εγώ» που κυκλοφόρησαν το 1985, «αποτυπώνουν» στη μεγάλη οθόνη οι Κέιλι Σπέινι και Τζέικομπ Ελόρντι με τους Ρέιν Μονρό Μπόλαντ, Νταγκμάρα Ντομιντσίκ, Έμιλι Μίτσελ, Ροντρίγκο Φερνάντεθ-Στολ και Λουκ Χάμφρεϊ.

«Μέσα από τα μάτια της Πρισίλα η Σοφία Κόπολα αφηγείται την αθέατη πλευρά ενός μεγάλου αμερικανικού μύθου, το μακρύ φλερτ και τον ταραχώδη γάμο τους, από μια γερμανική στρατιωτική βάση μέχρι την ονειρική έπαυλη της Γκρέισλαντ, σε αυτό το βαθιά συναισθηματικό και συναρπαστικά λεπτομερές πορτρέτο της αγάπης, της φαντασίας και της φήμης», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας.

Η κόρη του διάσημου σκηνοθέτη, σύμφωνα με το περιοδικό Variety, υπογράφει εκτός από την σκηνοθεσία, το σενάριο και την παραγωγή μεταξύ άλλων ενώ έχει στο πλάι της συνεργάτες από τα παλιά όπως τον Γάλλο κινηματογραφιστή Φιλίπ Λε Σουρ, τη μοντέρ Σάρα Φλακ και τη σχεδιάστρια παραγωγής Ταμάρα Ντέβερελ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ