ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ολίβια Ροντρίγκο κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Guts» τον Σεπτέμβριο

Η Ολίβια Ροντρίγκο κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Guts» τον Σεπτέμβριο
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Ολίβια Ροντρίγκο (Photo by Taylor Hill/Getty Images)

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Ολίβια Ροντρίγκο (Οlivia Rodrigo) με τίτλο «Guts».

Με τον στενό της συνεργάτη Νταν Νίγκρο (Daniel Nigro) στην παραγωγή οι θαυμαστές θα πάρουν μία πρώτη γεύση στις 30 Ιουνίου, με την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού από το επερχόμενο άλμπουμ με τίτλο «Vampire».

«Για μένα, αυτό το άλμπουμ αναφέρεται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις μεγαλώνοντας και στην προσπάθεια να καταλάβω ποια είμαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου» ανέφερε η τραγουδίστρια σε δήλωσή της. «Νιώθω σαν να μεγάλωσα 10 χρόνια από τα 18 έως τα 20, ήταν μια τόσο έντονη περίοδος αμηχανίας και αλλαγών. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι ένα φυσικό μέρος της ανάπτυξης και ελπίζω ότι το άλμπουμ θα το αποτυπώσει αυτό», δήλωσε.

Όπως αναφέρει το Variety, σε ηλικία μόλις 17 ετών ενθουσίασε το κοινό με το πρώτο της τραγούδι «Drivers License».

Το πρώτο, τέσσερις φορές πλατινένιο άλμπουμ «Sour» που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2021 με 11 τραγούδια χάρισε στην Ροντρίγκο τρία βραβεία Grammy και έφτασε στην κορυφή ως το παρθενικό άλμπουμ του 21ου αιώνα με την μεγαλύτερη διάρκεια παρουσίας στο Billboard 200.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ