ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο σεναριογράφος του «The Truman Show» θα συνέχιζε την ιστορία σε τηλεοπτική σειρά

Ο σεναριογράφος του «The Truman Show» θα συνέχιζε την ιστορία σε τηλεοπτική σειρά
Ο πρωταγωνιστής του Τρούμαν Σόου, Τζιμ Κάρει AP/Chris Pizzello

Ο σεναριογράφος της ταινίας «The Truman Show» αποκάλυψε πώς η ιστορία θα συνεχιζόταν, αν γυριζόταν μία τηλεοπτική σειρά.

Στην ταινία του 1998, ο ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ υποδύθηκε τον Τρούμαν Μπέρμπανκ, έναν άντρα που συνειδητοποιεί ότι η ζωή του γυρίζεται από χιλιάδες κρυμμένες κάμερες και μεταδίδεται 24 ώρες την ημέρα ζωντανά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Τζιμ Κάρεϊ κέρδισε την πρώτη του Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του για την ταινία.

Μιλώντας στο Screen Rant στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η επέτειο της δραματικής κωμωδίας, ο σεναριογράφος Άντριου Νίκολ μίλησε για την πρότασή του για συνέχιση της ιστορίας σε τηλεοπτική μορφή.

«Αναφέρθηκε το ενδεχόμενο να γίνει ένα μιούζικαλ – είτε το πιστεύετε είτε όχι – ή μια σειρά» εξήγησε.

«Όταν είναι μια διαφορετική μορφή τέχνης, δεν νομίζω ότι αφαιρεί τίποτα από το πρωτότυπο. Στη δική μου εκδοχή μιας σειράς, σκέφτηκα ότι θα ήταν διασκεδαστικό, αν αφού ο Τρούμαν περπατούσε στον ουρανό, το κοινό φώναζε ζητώντας περισσότερα» πρόσθεσε.

«Φαντάζομαι ότι θα υπήρχε ένα δίκτυο με πολλά κανάλια που θα μετέδιδαν τη ζωή ενός πρωταγωνιστή που είχε γεννηθεί σε σόου. Αν το τοποθετούσα στη Νέα Υόρκη, θα ήταν ένα κορίτσι στο Άπερ Ιστ Σάιντ, ένα αγόρι από το Χάρλεμ, ένα παιδί από την Τσαϊνατάουν.

«Αφού είναι όλοι στο δικό τους κανάλι και κινούνται στους δικούς τους κύκλους, δεν είναι γραφτό να συναντηθούν ποτέ. Αλλά στο τέλος της πρώτης σεζόν, το αγόρι από το Χάρλεμ και το πλούσιο κορίτσι διαπιστώνουν ότι έλκονται ο ένας από τον άλλο» σημείωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ