ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στον αέρα το trailer του νέου θρίλερ δράσης «Retribution» με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον

Στον αέρα το trailer του νέου θρίλερ δράσης «Retribution» με πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον
Ο γνωστός ηθοποιός Λίαμ Νίσον AP/Evan Agostini

Δόθηκε στην δημοσιότητα από τις εταιρείες παραγωγής Roadside Attractions και Lonisgate το επίσημο τρέιλερ για την νέα ταινία δράσης «Retribution» με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό Λίαμ Νίσον.

Πρόκειται για ένα καθηλωτικό θρίλερ βασισμένο στην ισπανική ταινία του 2015 «El Desconocido».

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ουγγρο-αμερικανός σκηνοθέτης Νίμροντ Αντάλ (Nimród Antal) σε σενάριο των 'Αντριου Μπάλντουιν(Andrew Baldwin), Κρίστοφερ Σαλμανπούρ(Christopher Salmanpour) και Ουόρντ Πάρι(Ward Parry).

«Όταν ένας άγνωστος καλεί για βόμβα στο αυτοκίνητό του τον επιτυχημένο επιχειρηματία Ματ Τέρνερ(Νίσον) τότε ξεκινά μια μεγάλη καταδίωξη στην πόλη που μένει, για να ολοκληρώσει μια σειρά από αποστολές. Με τα παιδιά του παγιδευμένα στο πίσω κάθισμα και μια βόμβα που θα εκραγεί αν βγουν από το αυτοκίνητο, μια κανονική βόλτα μετατρέπεται σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, καθώς ο Ματ ακολουθεί τις ολοένα και πιο επικίνδυνες οδηγίες του αγνώστου σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να σώσει την οικογένειά του».

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Νόμα Ντουμεζβένι (Noma Dumezweni), Λίλι 'Ασπελ (Lilly Aspell), Τζακ Τσάμπιον (Jack Champion) Έμπεθ Νταβίντ (Embeth Davidtz) και Μάθιου Μοντίν (Matthew Modine).

Σύμφωνα με το Deadline το «Retribution» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Αυγούστου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ