ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Συντετριμμένος για τον θάνατο του εγγονού του - «Θρηνούμε την απώλειά του»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Συντετριμμένος για τον θάνατο του εγγονού του - «Θρηνούμε την απώλειά του»
O Ρόμπερτ Ντε Νίρο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) Carlo Allegri / Pool via AP

Συντετριμμένος από τον θάνατο του αγαπημένου του εγγονού, Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός Ρόμπερτ ντε Νίρο στην πρώτη δήλωσή του τη Δευτέρα για την απώλεια που βιώνει η οικογένειά του.

«Είμαι συντετριμμένος για τον θάνατο του αγαπημένου μου εγγονού Leo. Εκτιμούμε πολύ τα συλλυπητήρια από όλους. Ζητάμε να σεβαστείτε τον πόνο μας για να θρηνήσουμε την απώλειά του», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ο Λεάντρο, πέθανε σε ηλικία μόλις 20 ετών. Ήταν γιος της υιοθετημένης κόρης του ηθοποιού, Ντρένα, η οποία απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα γιο της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Αν και δεν αποκάλυψε την αιτία του θανάτου του, μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου της και έγραψε στην ανάρτησή της: «Μακάρι η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει».

https://www.instagram.com/p/CuOES_xN6pO/

Η ανάρτηση ξεκίνησε ως εξής: «Ο όμορφος γλυκός μου άγγελος… Σε αγάπησα πέρα από λόγια και περιγραφές από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και όλα όσα ήταν ποτέ αγνά και αληθινά στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή».

Για να συνεχίσει: «Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώσω όταν έγινα η μαμά σου. Σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τόσο βαθιά και εύχομαι αυτή η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει. Λυπάμαι πολύ μωρό μου…».

Η Ντρένα υιοθετήθηκε από τον Ντε Νίρο, που πρόσφατα έγινε πατέρας για 7η φορά, και πήρε το επώνυμό του, αφού ο ηθοποιός παντρεύτηκε τη μητέρα της, Νταϊάν Άμποτ, το 1976.

Το ζευγάρι χώρισε το 1988, αλλά ο αστέρας του Χόλιγουντ παρέμεινε παρ' όλα αυτά στη ζωή της. Έκανε τον Ντε Νίρο παππού το 2003, όταν καλωσόρισε τον γιο της Λεάντρο με τον τότε φίλο της Κάρλος Ροντρίγκεζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ