ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«The Super Models»: Μίνι σειρά με τα κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών

«The Super Models»: Μίνι σειρά με τα κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών
(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Τα κορυφαία μοντέλα όλων των εποχών, Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford), Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell), Λίντα Εβαντζέλιστα (Linda Evangelista) και Κρίστι Τέρλινγκτον (Christy Turlington) θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα νέο ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο «The Super Models» από την streaming υπηρεσία του Apple TV+.

Σε σκηνοθεσία των βραβευμένων με Όσκαρ Ρότζερ Ρος Γουίλιαμς (Roger Ross Williams) και Λαρίσα Μπιλς (Larissa Bills) το νέο ντοκιμαντέρ θα αφηγηθεί την ζωή και την καριέρα των πιο εμβληματικών top models της δεκαετίας του 1990. Θα μας ταξιδέψει «πίσω στη δεκαετία του 1980, όταν τέσσερις γυναίκες από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη. Η καθεμιά είχε ήδη ξεχωρίσει με τον δικό της τρόπο ενώ όλες μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν την ίδια τη βιομηχανία.

Σήμερα, τα τέσσερα σούπερ μόντελ παραμένουν στην πρώτη γραμμή μέσα από τον ακτιβισμό, τη φιλανθρωπία και την επιχειρηματικότητα. Καθώς η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να επαναπροσδιορίζεται - και ο ρόλος των γυναικών μέσα σε αυτήν - αυτή είναι η απόλυτη ιστορία της δύναμης και πώς τέσσερις γυναίκες ενώθηκαν για να τη διεκδικήσουν, ανοίγοντας το δρόμο και σε αυτές που θα ακολουθήσουν».

Την παραγωγή υπογράφουν οι εταιρείες Imagine Documentaries και One Story Up, με εκτελεστικούς παραγωγούς τα κορυφαία μοντέλα μαζί με τους Μπράιαν Γκρέιζερ (Brian Grazer), Σάρα Μπερνστάιν(Sara Bernstein) και άλλους.

Η πρεμιέρα αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ