ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της

H Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς της
H Σάλμα Χάγιεκ AP Photo

Σε μία ειλικρινή και αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek) καλεσμένη στην εκπομπή «Let's Talk Off Camera». Αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, στο podcast με την Κέλι Ρίπα (Kelly Ripa) την αντισυμβατική θεραπεία ομορφιάς που έχει υιοθετήσει για να παραμείνει νέα αφήνοντας τους θαυμαστές της έκπληκτους.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ μπότοξ, η πρωταγωνίστρια, η οποία γιόρτασε τα 56α γενέθλιά της πριν από λίγο καιρό, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη «όχι μπότοξ!» υπογραμμίζοντας πως κάνει διαλογισμό εξαιτίας των «πολλών προβλημάτων υγείας» που είχε.

«Μπορώ να κάνω για ώρες γιατί δεν νιώθω τον χρόνο και είναι τόσο διασκεδαστικό. Όταν κάνω διαλογισμό και με βλέπουν οι φίλοι μου, μου λένε "φαίνεσαι 20 χρονών"», ανέφερε η Χάγιεκ σημειώνοντας ότι όταν σταματά να κάνει παρατηρεί αλλαγές στην εμφάνισή της, καθώς εμφανίζονται σημάδια γήρανσης. «Όταν δεν κάνω διαλογισμό για κάποιο χρονικό διάστημα, το πρόσωπο μου αρχίζει να "πέφτει"», τόνισε.

Ωστόσο, ενώ εκείνη πιστεύει σθεναρά στις μαγικές ιδιότητες του διαλογισμού, ο σύζυγός της, Φρανσουά-Ανρί Πινό (François-Henri Pinault) παραμένει επιφυλακτικός.

«Ο σύζυγός μου δεν με πιστεύει», είπε η σταρ. «Αλλά όταν είμαι πραγματικά άσχημα... θα πει: "Έκανες τη γιόγκα σου;" Δεν το αποκαλεί καν με το όνομά του», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ