ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Σίμου Λίου απάντησε στους ισχυρισμούς περί αντιπαράθεσης με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

Ο Σίμου Λίου απάντησε στους ισχυρισμούς περί αντιπαράθεσης με τον Ράιαν Γκόσλινγκ
EPA/ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Σίμου Λίου αντέδρασε στους ισχυρισμούς ότι είχε έντονη διαφωνία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου για την προώθηση της ταινίας «Barbie».

Ο ηθοποιός ο οποίος υποδύεται μια εκδοχή του Ken στην επιτυχημένη εμπορικά ταινία της Γκρέτα Γκέργουικ συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου στον Καναδά τον περασμένο μήνα και πόζαρε για φωτογραφίες μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος επίσης ενσαρκώνει τον Ken.

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνει τον Λίου να γλιστράει αθώα το χέρι του γύρω από τη μέση του Γκόσλινγκ ενώ πόζαραν μαζί.
Ωστόσο, ο Γκόσλινγκ φαίνεται ότι ζήτησε από τον Λιου να απομακρύνει το χέρι, λέγοντας: «Μη με κρατάς εκεί, φίλε. Θέλω να πω, θέλεις να σε αγγίξω έτσι;»
Ο Λιου απάντησε: «Ω, είναι πολύ τρυφερό; Εντάξει».
Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο με πολλούς να καταλήγουν βιαστικά στο συμπέρασμα ότι οι δύο ηθοποιοί είχαν κάποιας μορφής αντιπαράθεση.
Απαντώντας στους ισχυρισμούς ο Σίμου Λίου σε ανάρτηση στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την εκδήλωση στο Instagram Stories με τον Γκόσλινγκ δίπλα του, στην οποία χαμογελά.

«Είναι ο καλύτερος άνθρωπος από κάθε άποψη, ειδικά όταν αστειεύεται μαζί μας στο κόκκινο χαλί και στο πλατό, μεταδίδοντας σε όλους την ενέργεια του Ken» έγραψε. Και πρόσθεσε: «Τώρα ας επιστρέψουμε στα θέματα που έχουν σημασία, όπως η υποστήριξη των απεργών ηθοποιών και σεναριογράφων μας που αγωνίζονται για δίκαιους μισθούς!».

Ο Λίου έκανε αναφορά στις απεργίες του Σωματείου Σεναριογράφων και του Σωματείου Ηθοποιών που συνεχίζονται και εδώ και εβδομάδες στο Χόλιγουντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ